2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tři body braly šťastnější Nepolisy


Branky


0

Pouze pro informaci všech fanoušků: Sestava středečního kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

Červeněves hostila druhé Nepolisy a chtěla potvrdit zlepšení formy v závěru sezóny. Hosté si samozřejmě chtěli odvézt co nejvíc bodů. Hrálo se naprosto vyrovnané utkání, které mohl vyhrát kterýkoliv z obou týmů. Po tomto zápase jsou Nepolisy na třetím místě a Červeněves sedmá.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase daly Nepolisy o gól víc

Od začátku to bylo vyrovnané utkání, kde se oba týmy tlačily hlavně do útoku a tak měli nejvíc práce oba gólmani. Skóre zápasu se poprvé měnilo v 25.minutě . Hostující Vaníček využil zaváhání domácích stoperů a zcela osamocen měl snadnou úlohu. Centr ze strany umístil přesnou hlavičkou za záda bezmocného gólmana Suchardy. Hostům nevydrželo vedení ani pět minut. Hostující obránce si tak dlouho hrál s balónem, až mu ho sebral Gorel a hned vyslal Hornycha do úniku. Hostující Syřiště mu chtěl vypíchnout míč a trefil ho nešťastně do vlastní brány. Branka byla připsána Hornychovi a stav zápasu byl 1:1. Poté si oba týmy vytvořily řadu brankových příležitostí, ale ujala se již pouze jediná. V 35.minutě vyslal Ulman krásnou uličkou do úniku Tomáše Hanuše. Tomáš tyto situace miluje a svou desátou brankou v sezóně se posunul do čela tabulky střelců. Hosté vyhráli první poločas 1:2.

V druhém poločase opět přetahovaná o výsledek

Do druhého poločasu vstoupil domácí tým s jasným cílem vyrovnat a popřípadě zápas otočit ve svůj prospěch. Po deseti odehraných minutách se domácím podařilo vyrovnat po pěkné akci. Centrovaný míč sklepl střídající Mikácsi hlavou přesně před nohy Gorela, pro kterého už nebylo problémem vyrovnat na 2:2. Domácí po této brance ještě více ožili a vedoucí branka byla na vážkách. Jenomže hostující obrana v čele s gólmanem Kysilkou pracovala spolehlivě a gól prostě nepřipustila. V závěru začal docházet domácím dech a hosté se postupně ujali režie zápasu. V 76.minutě zahrával standardku hostí Vaníček a přesným centrem našel Marka, který třetím gólem v síti Suchardy zařídil vítězství hostujícího týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Trenér Pavel Černý: Ve vyrovnaném utkání nám chyběl větší důraz ve fázi obranné, lepší kombinace ve fázi útočné. Bohužel stále postrádáme borce, který by hře dal myšlenku. Ocenil bych ovšem bojovnost všech hráčů a vyzdvihl výkon gólmana Suchardy, který pochytal mnoho dobrých šancí soupeře.

TJ Sokol Nepolisy B
Spolupracovník redakce Radek Hanuš: Vyrovnané utkání, kdy jsme měli v závěru víc štěstí. Na gólové šance jsme byli lepší, tak je naše výhra asi zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - P. Lubas [-] (81. V. Čihák [-] ) , R. Dvořák [-] (60. D. Restl [-] ) , V. Marek [-] , V. Šetlér [-] , T. Duha [-] (51. J. Sedláček [-] ) - J. Gorel [-] , J. Fichtner [-] (86. J. Novotný [-] ) , K. Dohnal [-] , P. Remsa [-] (46. J. Mikácsi [-] ) - D. Hornych [-]

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - T. Marek [-] , M. Lubas [-] (46. R. Hanuš [-] ) , M. Ullmann [-] , J. Syřiště [-] (46. P. Lihan [-] ) - M. Semenec [-] (79. J. Haltuf [-] ) , P. Kloz [-] , P. Hanuš [-] , T. Skokan [-] (90. Z. Buřil [-] ) , T. Hanuš [-] - J. Vaníček [-]

ŽK: 1. M. Ullmann , 1. T. Marek .
Hráči zápasu: J. Fichtner , J. Gorel - T. Marek .
Místo: Lovčice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Konhefr st. Vlastislav - FIEDLER David (N), SKOKAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.