Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zajímavém zápase potěšilo diváky osm branek


Branky


0

Pouze pro informaci všech fanoušků: Sestava středečního kola bude už ve čtvrtek na Webu a bude se hlasovat do soboty 31.10.2015 do 11:59 hod.

Pro oba týmy byla tragédie středeční hrací den. Kobylice daly dohromady 11 hráčů a Myštěves o dva více. Oba týmy ale chtěly hrát fotbal a výsledkem bylo osm krásných branek, kdy až do konce nebylo jasné, kdo ten zápas vyhraje. Po tomto zápase se Kobylice usadily na druhé příčce a Myštěves si udržela čtvrtou pozici.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii domácího týmu

První poločas byl úplně celý v režii domácího týmu, kdy hosté hráli docela naivně, a všechny balóny odevzdávaly domácím. Hostům se sice občas povedl brejk, ale nedokázali ani trefit bránu. To útoky domácích byly nebezpečnější a hlavně přímočařejší. Důkazem toho byla první branka v síti hostí, kdy se domácí Klzo protáhl středem obrany a prostřelil gólmana Půlpána. Když Klzo zjistil jak je střed obrany hostí propustný, tak si o čtvrt hodiny svou akci opět zopakoval a opět s gólovou koncovkou. Domácí tak první poločas vyhráli v poklidu 2:0 a vítězství mohlo být i vyšší. Hosté podali v prvním poločase tragický výkon.

Druhý poločas vyrovnanější

Na začátku druhého poločasu potvrdil domácí Klzo svou formu a završil hattrick. Až po této brance se hosté konečně vzpamatovali a začali hrát. Najednou to byl domácí tým, který vůbec nestíhal, a hosté byli na koni. V 50.minutě se povedl hostům rychlý brejk a Martinič vykřesal naději gólem na 3:1. Jenomže i domácím se povedl jeden brejk a v 58. minutě jim vrátil tříbrankový rozdíl Tobišek. Hosté se nevzdávali a na 4:2 snížil v 76.minutě Kopuletý. A o čtyři minutky později mohlo být pro hosty ještě veseleji. Kopuletý vletěl do vápna a k němu se přihnal domácí bek a urval mu míč i s nohou. Bylo to slyšet až u střídaček a rozhodčí hned odpískal penaltu. Pokutový kop bezpečně proměnil zkušený Martinič a bylo zaděláno na drama. Domácí se opravdu strachovali o výsledek, ale chyba hostů je uklidnila. Stoper hostů chtěl dát malou domů, která se mu vůbec nepovedla. Toho využil domácí Tobišek a nechytatelnou střelou vyhnal pavouky z horního růžku Půlpánovi brány. Domácí tak, v tomto hezkém utkání brali všechny body.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Kobylice B
Z webu Kobylic: Ve velice nevhodném termínu středa 14:00 jsme dali stěží dohromady 11 zdravých fotbalistů a hostující Myštěves o dva více. Po našem dvoubrankovém poločasovém vedení jsme z kraje druhé půle odskočili na rozdíl tří branek a zdálo se, že je vítězství v kapse. Jenomže po našich chybách se soupeř dotáhl na rozdíl jediné branky. O konečný výčet utkání se postaral nádhernou střelou do šibenice Libor Tobišek a potvrdil tak zisk tří bodů a posun na první místo střelecké tabulky našeho béčka.

TJ Sokol Myštěves B
Spolupracovník redakce Tomáš Rychtera: To byla pitomost hrát uprostřed týdne. Lidi jsou v práci, anebo pryč. První poločas z naší strany naprosto hrozný. V druhém jsme dotahovali až na 4:3 a pak jsme jim hloupou chybou dovolili odskočit opět na dvě branky a bylo po zápase.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - L. Miške [-] , D. Nový [-] , A. Haňáček [-] , M. Klzo [-] , T. Dušek [-] , L. Tobišek [-] , D. Rašín [-] , P. Dvořák [-] , J. Rajman [-] , J. Pacák [-]

TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - L. Malina [-] , D. Bureš [-] , M. Macháček [-] (46. L. Šenk [-] ) , P. Jelínek [-] - Z. Švarc [-] , M. Novotný [-] (56. D. Švarc [-] ) , V. Brett [-] , T. Draštík [-] , P. Kopuletý [-] - O. Martinič [-] -

ŽK: 90. O. Martinič .
Hráči zápasu: L. Tobišek , M. Klzo - L. Půlpán , V. Brett .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Liebisch Osvald - NOVOTNÝ Jaroslav (N), BRETT Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.