0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec uhrál v Myštěvsi bezbrankovou remízu


Branky


0

Čtvrtá Myštěves hostila pátý Lužec a rozdíl mezi týmy byl čtyři body. Myštěves byla mírným favoritem zápasu, a Lužec chtěl potvrdit dobrou formu z posledních zápasů. Zápas mohlo vyhrát kterékoliv z obou mužstev. Po tomto zápase si oba týmy připsaly po bodu a zachovaly si stávající pozice v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase měli víc gólovek hosté

Oba týmy vstoupily do zápasu docela aktivně a od začátku se bylo na co koukat. Celý zápas hodně ovlivnila nucená střídání v obou týmech. U hostů nejdřív odstoupil se zraněným ramenem Hladík a už neměli náhradníka. Poté musel se zlomeným nosem střídat domácí Bureš. A v30.minutě odstoupil u hostů zraněný Bašek a Lužec dohrál poločas o deseti lidech. I přes tyto komplikace si domácí vytvořili jednu velice dobrou gólovou šanci, ale gólman Šafařík včasným vyběhnutím, samostatný nájezd zlikvidoval. To hosté měli gólovek o pár víc. V zahazování vynikal hlavně Honza Dunka. Ale největší šanci druhého poločasu spálil Michal Dunka. Jeho bratr Jan, ho přesnou přihrávkou našel v prostoru penalty a Michal místo zasunutí míče do brány, vysoko přestřelil. První poločas tak skončil bez branek.

V druhém poločase se zaskvěl hlavně gólman Šafařík

Do druhého poločasu přijel hostům Prokůpek a tak hráli opět v jedenácti lidech. Myštěves se hodně spoléhá na střelecké kvality Olega Martiniče, ale toho dnes ze hřiště vymazal skvěle hrající Klepl. Oleg mu utekl pouze jednou, ale samostatný nájezd zazdil zkaženou přihrávkou. Po hodině hry musel pro zranění kolena odstoupit domácí Gracík. Domácí si v druhém poločase vytvořili více příležitostí ke skórování, ale pokaždé byl proti skvělý Šafařík v hostující bráně. Za hosty to byl opět Jan Dunka, který neproměnil samostatný únik a jednou skončil centr Jana Dunky na tyči překvapeného gólmana Půlpána. Takže ani v druhém poločase branka nepadla a tak se obě mužstva rozešla smírně. S bodem byli nakonec oba dnešní soupeři spokojeni.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Myštěves B
Spolupracovník redakce Tomáš Rychtera: Dnes to moc o fotbale nebylo. Byla to spíše kopaná. Vázla kombinace a většina útoků končila nepřesnou přihrávkou. Remíza je asi spravedlivá. Dnes obrany čněly nad útoky.

FK Lužec nad Cidlinou
Z webu hostí: Do Myštěvse k podzimní odvetě jsme odcestovali, jak už je naším zvykem v posledních zápasech, v pouhých 12 lidech. Nakonec se hrálo bez branek, s přihlédnutím k průběhu zápasu je remíza zasloužené, tři body jsme si sice mohli odvézt, potřebovali bychom k tomu ale notnou dávku štěstí, kterou jsme neměli.



Sestavy


TJ Sokol Myštěves B
L. Půlpán [-] - T. Kovacsik [-] , D. Bureš [-] (23. D. Štancl [-] ) , L. Malina [-] , N. Bajza [-] - P. Kopuletý [-] , J. Svoboda [-] , M. Drobek [-] , A. Valenta [-] - O. Martinič [-] , V. Gracík [-] (61. D. Švarc [-] )

FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - M. Beneš [-] , M. Bašek [-] (44. M. Prokůpek [-] ) - S. Bužik [-] , M. Bezvoda [-] , J. Vondruška [-] - J. Dunka [-] , M. Dunka [-] - P. Sixta [-] , J. Hladík [-] (18. F. Wágner [-] ) , M. Klepl [-]

ŽK: 70. D. Švarc , 89. O. Martinič - 44. P. Sixta .
Hráči zápasu: A. Valenta , J. Svoboda - M. Šafařík , M. Klepl .
Místo: Myštěves. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Olah Gabriel - VANÍČEK Martin (N), KUBELKA Libor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.