Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice v Nepolisech dokázaly uhrát remízu


0

Byl to souboj vedoucích celků tabulky a očekával se veliký boj o vítězství. To se také prokázalo a i když se kolikrát zdálo, že je utkání již rozhodnuté, tak hosté vždy dokázali včas zareagovat. Tento dramatický zápas plný krásných gólů byl ozdobou desátého kola. Po tomto zápase si oba celky udržely stávající místa v tabulce. Hlušice první a Nepolisy druhé místo.

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Drtivý tlak domácích v prvním poločase, ale jen dva góly

Do zápasu vstoupil domácí tým s větrem v zádech a trvalým náporem. Skóre zápasu se měnilo hned v páté minutě zápasu. Pavel Hanuš zatáhl míč po lajně a odcentroval před hostující bránu. Letící míč prodloužil Tomáš Hanuš na zcela volného Vaníčka a ten se nemýlil. Domácí se ujali vedení a dál pokračovali ve svém tlaku. A bylo neuvěřitelné sledovat, co všechno se dá zahodit. Domácí neproměnili žádnou ze svých dvaceti střel na bránu. A dokonce když dostali výhodu pokutového kopu, tak ten zahodil Vaníček. A tak se skóre měnilo až na konci prvního poločasu. Chybičky v rozehrávce hostující obrany využil Tomáš Hanuš a levačkou upravil na 2:0. Do kabin šli domácí s hubeným náskokem 2:0 a přitom utkání již mohlo být rozhodnuto.

Hlušice dokázaly pokaždé stáhnout dvoubrankové vedení domácích

 

Vstup do druhého poločasu se povedl lépe hostům z Hlušic. Hostující Hrubeš dostal pěknou přihrávku za obranu, a i když se mu jeho střela tak docela nepovedla, tak se štěstím snížil na 2:1. Domácí vzápětí kontrovali další brankou. V 53.minutě letěl dlouhý míč na Vaníčka. Ten si míč zpracoval na prsa a z voleje se nádherně trefil do šibenice Trejbalovi brány. Tentokrát byli na řadě hosté, aby ukázali co v nich je. V 65.minutě si Špaček zpracoval míč a krásnou křížnou střelou na zadní tyč opět snížil na rozdíl jediného gólu. Domácí příznivci nečekali na další gól dlouho. Tentokrát se v 77. minutě trefil krásně z trestňáku Spejchal a bylo to 4:2 pro domácí. Vypadalo to, že domácí již svou výhru uhájí, ale přišla závěrečná šestiminutovka hostí! V 84.minutě přiletěl centr ke Špačkovi a ten se tváří v tvář gólmanovi nemýlil a s klidem ho přehodil. Závěrečný tlak Hlušic vyvrcholil v poslední minutě, kdy letěl do domácího pokutového území centr, na který si vyskočil jeden z nejmenších hráčů na hřišti Hrubeš, a přesnou hlavičkou srovnal na 4:4. Domácí tak, díky promarněnému prvnímu poločasu, berou pouze bod, se kterým jsou hosté velice spokojeni.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Spolupracovník redakce Radek Hanuš: V prvním poločase jsme měli dvacet střel, ale z toho pouze tři šly přímo do brány. Nedali jsme penaltu a dali jen dva góly. To rozhodlo o naší remíze.

SK Čechie Hlušice B
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Domácí nás v prvním poločase i za pomocí silného větru, jasně přehrávali. Mohli jsme klidně dostat osm gólů. V druhém poločase se naše hra zlepšila a dokázali jsme pokaždé zareagovat na nepříznivý vývoj zápasu. S remízou jsme spokojeni.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - T. Marek [-] , R. Hanuš [-] , P. Kloz [-] (46. J. Finěk [-] ) , M. Lubas [-] - M. Semenec [-] (72. J. Haltuf [-] ) , P. Hanuš [-] , T. Skokan [-] (46. M. Ullmann [-] ) , T. Hanuš [-] - M. Spejchal [-] , J. Vaníček [-]

SK Čechie Hlušice B
J. Trejbal [-] - M. Průcha [-] , J. Mifek [-] , V. Koutný [-] , J. Hodoň [-] , R. Hrubeš [-] , J. Špaček [-] , M. Holman [-] , J. Šimůnek [-] , R. Batelka [-] , J. Beránek [-]

ŽK: 65. J. Špaček .
Hráči zápasu: M. Semenec , P. Hanuš - R. Batelka , R. Hrubeš .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Liebisch Osvald - ZÁMEČNÍK Radek (N), SVĚCENÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.