2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec vydoloval tři body


Branky


0

Sedmý Lužec hostil třetí Kobylice a zápas měl být jasnou záležitostí pro hostující tým z Kobylic. Jenomže se již mockrát ukázalo, že předpoklady se nepotvrdí a papírově slabší tým se vzbouří. To samé se dnes stalo v Lužci a domácí tým slavil vítězství. Lužec se po tomto zápase odpoutal ode dna tabulky a Kobylice odmítly možnost jít na první místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích v prvním poločase vyvrcholil vedoucí brankou

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a vytvořil si územní převahu. Hosté nepotvrzovali kvality třetího celku tabulky a domácí v ničem nepřevyšovali. Byl to naopak Lužec, který se častěji tlačil do útoku a vytvářel si i lepší šance. Skóre zápasu se mohlo měnit již ve čtvrté minutě, ale domácí Jan Dunka se v malém vápně špatně zorientoval a svou velkou šanci promarnil. Domácí byli ovšem nadále lepším týmem a odměnou jim byla branka po čtvrthodině zápasu. Domácí Janouch našel ve vápně volného Jana Dunku a ten tentokrát před gólmanem nezaváhal a chladnokrevně skóroval. Domácí vedli 1:0 a vytvářeli si i další šance. Po necelé půlhodině hry, neproměnil své sólo Michal Dunka. Dobrou šanci si vytvořil i hostující útočník, ale s jeho střelou z hranice velkého vápna, si gólman Šafařík bezpečně poradil. Domácí tým první poločas ovládal a je jen škodou, že nepřidal i další góly.

V druhém poločase hostům zlepšení k bodům nepomohlo

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a hodně jim k tomu pomohla standardní situace. Hosté ji rozehráli náramně a na centr nejvýše vyskočil jejich hráč Havlíček , který hlavou srovnal na 1:1. Kobylice zcela ovládly hru a byly najednou jasně lepším týmem. Naštěstí pro domácí tým, jejich akce skončili buď zbrkle, anebo na výborném domácím brankáři Šafaříkovi. Vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy hosté vstřelí gól a domácí se definitivně položí. Lužec vrátila do hry podařená akce Vondrušky, který se ze strany šikovně protáhl do vápna a našel před úplně volnou bránou osamoceného Hospodku. Pro něj již nebylo problémem zasunout míč do prázdné brány. A tak po velkém tlaku hostí, opět vedl domácí tým a akcie byly na jeho straně. Hosté svůj tlak vystupňovali v poslední desetiminutovce a vytvořili si ještě jednu jasnou gólovku. Míč směřující do branky naštěstí zastavil domácí Bašek a tak si Lužec připsal do tabulky tři body. Fotbal se hraje na góly a ne na neproměněné šance a tak je vítězství domácích zasloužené.



Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - M. Bašek [-] , M. Janouch [-] , P. Sixta [-] - R. Hospodka [-] , S. Bužik [-] - M. Dunka [-] (51. J. Vondruška [-] ) , J. Dunka [-] (86. M. Beneš [-] ) - M. Klepl [-] , J. Kohout [-] , F. Wágner [-] (51. D. Syřiště [-] )

FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - D. Šafařík [-] (77. M. Klzo [-] ) , J. Pavel [-] (46. A. Haňáček [-] ) , T. Dušek [-] , T. Havlíček [-] (70. L. Miške [-] ) , L. Tobišek [-] , D. Sedláček [-] , O. Štefan [-] , D. Kuchař [-] , J. Vávra [-] , J. Pacák [-]

ŽK: 57. M. Janouch - 65. D. Sedláček .
Hráči zápasu: M. Šafařík , R. Hospodka - T. Havlíček .
Místo: Lužec. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Konhefr st. Vlastislav - KUBELKA Libor (N), NOVOTNÝ Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.