Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 14:30

9.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném zápase byl nakonec Převýšov tím šťastnějším


0

První Nepolisy zajížděly na hřiště sedmého Převýšova. Dle postavení v tabulce by to měla být snadná záležitost pro hosty, ale určitě tomu tak nebylo. V zápase ve kterém padlo sedm krásných branek, byl nakonec tím šťastnějším domácí tým. Nepolisy po tomto zápase spadly na druhé místo a Převýšov poskočil o jednu příčku výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový první poločas rozuzlení nepřinesl

Do zápasu vstoupil lépe domácí tým a po úvodním oťukávání se dostal do vedení. První branka zápasu padla již v šesté minutě. Je pravdou, že první gól domácím hosté doslova darovali, když se stoper s obráncem nemohli dohodnout a Mareček zavěsil do prázdné brány. O sedm minut později skóroval opět Mareček a opět to bylo do prázdné brány, když využil dokonalé přihrávky na zadní tyč. Hosté konečně pochopili, že takhle to dál nepůjde a začali hrát. A další góly na sebe dlouho čekat nenechaly. Po dvaceti odehraných minutách hostující Spejchal přeloboval domácí obranu a Radek Hanuš se řítil sám na domácího gólmana. Svou šanci využil a snížil na 2:1. O dvě minuty později již bylo srovnáno. Hostující Pavel Hanuš obešel vše, co mu stálo v cestě a překonal i domácího gólmana Hansla. První poločas tak skončil nerozhodně a vůbec nebylo jasné, který z týmů nakonec vyhraje.

Brankovou přestřelku nakonec završil domácí tým ve svůj prospěch

I do druhého poločasu vstoupila obě mužstva se snahou o útočný fotbal. Akce střídala akci a opět šli do vedení domácí hráči z Převýšova. Hosté chybovali uprostřed hřiště a umožnili domácím rychlý protiútok ve více hráčích. Tentokrát se prosadil Matouš Jaroslav mladší a poslal svůj tým do vedení 3:2. Festival gólu pokračoval dále a byly to Nepolisy, které vstřelily šestou branku zápasu. Z dobrých dvaceti pěti metrů napřáhl hostující Spejchal a utěšenou střelou nedal gólmanovi Hanslovi žádnou šanci. Míč se zatřepetal v síti a bylo srovnáno. Gólovou tečku nakonec přece jenom udělal domácí tým. Na hranici vápna se šikovně uvolnil domácí Martin Pilař a přesnou střelou překonal gólmana Kysilku. Branková přestřelka tak skončila těsnou výhrou domácího týmu a diváci odcházeli hodně spokojeni.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy B
Spolupracovník redakce Radek Hanuš: Domácí byli o gól šťastnější, a proto brali všechny body. Pokusíme se své zaváhání napravit v příštím kole v domácím zápase s béčkem Hlušic.



Sestavy


SK Převýšov B
F. Hansl [-] - P. Pilař [-] (70. M. Steklý [-] ) , P. Vaněk [-] , P. Bazger [-] , J. Matouš [-] , P. Mareček [-] - D. Korel [-] , P. Hubáček [-] (80. J. Matouš [-] ) , M. Steklý [-] , M. Hodr [-] (88. A. Hansl [-] ) - M. Pilař [-] (88. B. Dubský [-] )

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - T. Marek [-] , R. Hanuš [-] (60. P. Lihan [-] ) , J. Finěk [-] , P. Kloz [-] (54. J. Haltuf [-] ) , M. Lubas [-] - M. Semenec [-] , J. Mušek [-] , P. Hanuš [-] , J. Syřiště [-] (46. Z. Buřil [-] ) - M. Spejchal [-]

Hráči zápasu: P. Mareček - R. Hanuš , M. Spejchal .
Místo: Převýšov. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Dostál Milan - HANSL Jiří (N), SKOKAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.