3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlušice si v pohodě dokráčely pro výhru


Branky


0

Druhé Hlušice hostily šestý Převýšov a karty byly rozdány jasně. Pokud hosté moc neposílí, tak by domácí tým měl utkání zvládnout. Zápas nakonec dopadl podle předpokladů, i když to zase až tak lehké nebylo. Hlušice si po tomto zápase upevnily druhé místo v tabulce a Převýšov klesl na sedmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase padaly góly až v poslední čtvrthodince

Do zápasu vstoupily aktivněji Hlušice a od začátku si vytvořily mírnou převahu. Hosté z Převýšova působili ze začátku zakřiknutým dojmem a až postupně se dostávali do hry. Domácí se více tlačili do zakončení, ale obrana Převýšova v čele s gólmanem Dubským pracovala na jedničku. A byl to kupodivu Převýšov, který se ujal vedení v zápase. Po půlhodině hry přiletěl do vána domácího týmu, centr z pravé strany. Domácí hráči v čele s gólmanem si tak dlouho dávali přednost, až toho využil hostující Steklý, který vypálil pod víko a vstřelil vedoucí gól pro Převýšov. Domácí tým se konečně vzpamatoval a přitlačil hosty na jejich polovinu. V poslední minutě první půlky se domácím povedl gól do šatny. Špaček si vystřihl sólo na gólmana Dubského. Jenomže ten jeho střelu vyrazil. Bohužel pouze k nohám dobíhajícího Holmana, pro kterého již nebylo problémem srovnat stav utkání na 1:1. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

V druhém poločase dávaly góly pouze Hlušice

Do druhého poločasu opět vstoupil lépe domácí tým a vytvořil si i převahu. Odměnou mu byl branka již po třech odehraných minutách. Domácí Strýhal se u lajny pěkně uvolnil a poslal přesný centr na hlavu Šimůnka. Šimůnkova hlavička byla neomylná a domácí vedli 2:1. Celý druhý poločas byl na míči lepší domácí tým a hosté se zmohli občas na nebezpečný kontr. Převýšov se soustředil hlavně na bránění, což mu šlo velice dobře a tak si žádný z týmů, dlouho žádnou šanci nevypracoval. Až devět minut před koncem zápasu se dostal k míči střídající Marian Kouhout a pojistil vedení domácích na 3:1. Zápas se poté již dohrával pouze z povinnosti a vítězství domácích bylo zpečetěno závěrečným hvizdem rozhodčího Páry. Hlušice potvrdily svou dobrou formu a připsaly si do tabulky další tři důležité body.



Ohlasy k zápasu


SK Čechie Hlušice B
Spolupracovník redakce Jaromír Průcha: Celý zápas jsme byli lepší na držení míče a hosté dobře bránili. Naše výhra je naprosto zasloužená.




Sestavy


SK Čechie Hlušice B
R. Hrubeš [-] - D. Václavík [-] , J. Špaček [-] , J. Frýda [-] (46. M. Kohout [-] ) , J. Batelka [-] , V. Koutný [-] , M. Holman [-] (80. J. Průcha [-] ) , M. Strýhal [-] , J. Šimůnek [-] , R. Batelka [-] , J. Beránek [-]

SK Převýšov B
B. Dubský [-] - P. Bazger [-] , P. Vaněk [-] - P. Mareček [-] , M. Steklý [-] (80. J. Matouš [-] ) , M. Steklý [-] , P. Hubáček [-] , M. Hodr [-] , J. Matouš [-] - - L. Křížek [-] (84. A. Hansl [-] ) , P. Pilař [-]

ŽK: 66. M. Strýhal - 87. P. Vaněk .
Hráči zápasu: J. Beránek , D. Václavík .
Místo: Hlušice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pára Pavel - TREJBAL Ladislav (N), HANSL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.