4:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o první místo zvládly lépe Nepolisy


Branky


0

Dnešní zápas byl soubojem dvou prvních celků tabulky. Nakonec ho zcela jednoznačně ovládl domácí tým, který sice zůstal na druhém místě, ale pouze o skóre za vedoucím týmem z Kobylic. Myštěves klesla na třetí místo.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase si domácí vytvořili dvoubrankový náskok

Utkání ovlivňoval silný vítr, který občas prováděl s míčem psí kusy. Domácí hráli v prvním poločase po větru a to jim usnadňovalo útočení. Průběh prvního poločasu byl vyrovnaný, ale domácí měli míč častěji ve své moci. V prvních dvaceti minutách se žádný z týmů nemohl prosadit. V 24.minutě ztratili hosté lehkovážně balón ve středu pole a toho domácí využili k vstřelení první branky utkání. Domácí Petr Kloz poslal střílenou přihrávku před bránu, kterou ovšem domácí gólman vyrazil. Jenomže míč skončil pod nohama nabíhajícího Tomáše Skokana, který zakončoval do prázdné brány. V 43.minutě dostali domácí výhodu přímého kopu asi z 35 metrů. K míči se postavil Radek Matys a vypálil na bránu. Jeho střele pomohl i silný vítr a skončila za zády překvapeného gólmana hostí. Nepolisy vedly 2:0 a zdálo se, že poločas i tak skončí. V poslední minutě prvního poločasu podnikli hosté rychlý brejk, na jehož konci byl Martinič, který ovšem nedokázal trefit prázdnou bránu. Proto skončil první poločas dvoubrankovým vedením domácích.

I druhý poločas vyhrál domácí tým

Úvod druhého poločasu vyšel domácím velice dobře. Již v 51.minutě převzal míč domácí Tomáš Hanuš a po samostatné akci se dostal až před gólmana hostí Kulhánka. Střelou těsně podél vyběhnuvšího gólmana zakončil a navýšil vedení domácích na 3:0. Domácí po třetím gólu zvolnili a nechali hrát hosty z Myštěvse. Hosté se postupně dostávali na dostřel domácí brány a odměnou jim byla branka v 63.minutě zápasu. Na hranici velkého vápna se uvolnil hostující Martinič a střelou přesně k tyči snížil na 3:1. Domácí nechávali hosty hrát a občas vyrazili do rychlých brejků. Jeden takový se povedl opět Tomášovi Hanušovi, který byl na konci rychlé akce domácích. Tomáš udělal kličku i gólmanovi a zavěsil do prázdné brány. Zápas skončil pohodovým vítězstvím domácího týmu z Nepolis.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy B
Nepolisy - Hráč Tomáš Hanuš: V souboji o první místo jsme byli lepší a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Myštěves B
Myštěves - spolupracovník redakce Tomáš Rychtera: V prvním poločase jsme hráli proti silnému větru a moc se nám nedařilo. Škoda že Martinič neproměnil svou jasnou gólovku na konci prvního poločasu. Domácí si v druhém poločase už vítězství pohlídali a my jsme měli tak pět, šest příležitostí ke skórování, ale proměnili jsme pouze jedinou.



Sestavy


TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - Z. Buřil [-] (65. J. Syřiště [-] ) , O. Skokan [-] , R. Matys [-] , T. Marek [-] - T. Hanuš [-] , P. Lihan [-] , M. Semenec [-] , P. Kloz [-] - J. Finěk [-] (85. J. Mušek [-] ) , T. Skokan [-]

TJ Sokol Myštěves B
M. Kulhánek [-] - J. Petráček [-] , P. Jelínek [-] , D. Bureš [-] , L. Malina [-] (72. Z. Švarc [-] ) - F. Hlaváč [-] , J. Svoboda [-] (81. D. Švarc [-] ) , P. Brett [-] , A. Valenta [-] (68. L. Šenk [-] ) - O. Martinič [-] , N. Bajza [-] -

ŽK: 39. T. Skokan , 52. Z. Buřil - 78. N. Bajza .
Hráči zápasu: R. Matys , T. Hanuš - P. Brett .
Místo: Nepolisy. Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠTANCL Oldřich - MARKO Jan (N), VANÍČEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.