0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neproměněná penalta rozhodla zápas


Branky


0

Zajímavé utkání se zajímavou situací v každém poločase, nakonec skončilo bezbrankovou remízou. Hodně divoký byl závěr utkání, ale nakonec si po bodu rozdělily oba týmy. Domácímu nováčkovi se tak povedlo podruhé zabodovat. A i hosté z Lužce nakonec považují bod za dobrý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malé vzrušení v závěru prvního poločasu

Hosté přijeli s překvapivou taktikou, hlavně neinkasovat. Domácí si od začátku vytvořili územní převahu, ale jejich tlak byl hodně platonický. Domácí sice docela pěkně kombinovali, ale hlavně v prostoru, kde nemohli ohrozit hostující bránu. Jakmile se přiblížili k pokutovému území hostí, tak obrana Lužce všechny jejich ataky v pohodě likvidovala. Marné bylo povzbuzování domácích fanoušků, vyložená šance prostě ne a ne přijít. Hodně vzruchu přinesl až závěr prvního poločasu. Domácím se konečně povedlo prodrat až dovnitř do pokutového území, kde hostující hráč evidentně zahrál rukou. Hlavního rozhodčího však tato sporná situace zanechala chladným a hraní rukou, jako penaltové neposoudil. První poločas skončil bezbrankovou remízou a moc fotbalové krásy nepřinesl.

Druhý poločas rozhodla neproměněná penalta

Do druhého poločasu provedl domácí trenér dvě střídání, aby oživil hru svého mužstva. To se mu docela i povedlo a hosté místama ztráceli půdu pod nohama. Jenomže, ani tato malá okénka v jejich obraně, nedokázala ofenzíva domácích vyřešit. Hosté byli spokojeně zalezlí na své polovině a čekali na jednoduché brejky do otevřené obrany domácího týmu. První konečně gólovou situaci si domácí tým vypracoval až v 65.minutě zápasu. Jenomže i tato šance skončila na smetišti dějin. A to proto, že z vyložené šance, nakonec Petr Remsa skórovat nedokázal. Vypadalo to, že zápas směřuje k bezbrankové remíze, se kterou by byli hosté absolutně spokojeni. Čtyři minutky před koncem zápasu, se hostům podařil rychlý brejk, na jehož konci byla ruka domácího hráče ve vápně. Situace navlas zrcadlově podobná, té z konce prvního poločasu. Jenomže tentokrát rozhodčí nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil hostující Janouch a mohl proměněním penalty zvrátit remízový stav, v prospěch jeho týmu. Jenomže spravedlnost nakonec nezůstala slepá a Janouch třemi body pohrdnul, když penaltu neproměnil. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou, s kterou byli pravděpodobně spokojenější hosté.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Červeněves - komentář trenéra Purmy: Pro diváka nezáživný fotbal s minimem šancí, ve kterém mě zklamala zejména útočná fáze, remízu považuji za ztrátu dvou bodů.

FK Lužec nad Cidlinou
Lužec: Z Červeněvse vezeme bod, myslím že domácí byli po konečném hvizdu trochu zklamaní, ale opravdu gólovou šanci si z jalového herního tlaku vypracovat nedokázali.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
L. Sucharda [-] - V. Marek [-] , P. Černý [-] (80. V. Šetlér [-] ) , J. Sedláček [-] (58. F. Dohnal [-] ) - P. Remsa [-] (46. P. Ročeň [-] ) , D. Šefara [-] , J. Fichtner [-] , V. Čihák [-] (46. D. Restl [-] ) , P. Remsa [-] - D. Hornych [-] , K. Wojcik [-] (74. K. Dohnal [-] )

FK Lužec nad Cidlinou
L. Kubelka [-] - M. Bašek [-] , J. Kohout [-] , M. Janouch [-] , F. Wágner [-] - M. Dunka [-] , R. Sanko [-] , R. Hospodka [-] , S. Bužik [-] - M. Rygl [-] , J. Dunka [-] (71. M. Bezvoda [-] )

ŽK: 82. M. Rygl .
Hráči zápasu: L. Sucharda , V. Marek - M. Janouch , L. Kubelka .
Místo: Lovčice. Rozhodčí: Ležík Matěj - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.