Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrý výkon hostům na body nestačil


Branky


1. O. Štefan , 22. J. Pacák , 51. D. Nový , 77. J. Herzog , 85. D. Nový - 20. D. Restl , 66. K. Wojcik
0

Posílený domácí tým bral všechny body v zápase, kde se rozhodlo až v závěru zápasu. Nováček z Červeněvse podal sympatický výkon a dvě třetiny zápasu držel naději na dobrý výsledek. Kobylice stoupají tabulkou vzhůru a Červeněves zůstává při dně se třemi bodíky.


Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase šli domácí dvakrát do vedení

Úvod zápasu vyšel domácím náramně. Ještě spící hostující obrana, nezachytila nájezd Štefana a jeho gól rozhodl o brzkém vedení Kobylic 1:0. Hostům chvilku trvalo, než se z této rychlé branky vzpamatovali, ale asi po deseti minutách již vyrovnali hru a začali se dostávat do šancí. V 18.minutě  vytvořili hosté pořádný závar před domácí bránou. V něm se nejlépe orientoval hostující Wojcik, ale jeho dorážku odvrátil domácí hráč z brankové čáry. Jenomže to netrvalo ani dvě minuty a bylo srovnáno. V další šanci se ocitnul hostující Restl a pohotovou střelou zaskočil domácího gólmana Novotného. Ovšem ani remízový stav nevydržel dlouho. Byli to opět domácí, kteří skoro vzápětí udeřili. Domácí obránce Pacák si posunul míč kousek na polovinu hostí a napálil ho směrem na bránu. K úžasu všech přítomných se jeho střela snesla až za záda překvapeného gólmana Čapka. Do konce poločasu měly oba týmy shodně po dvou tutovkách. Domácí hráče dvakrát vychytal hostující gólman Čapek. Hostující Ročeň, ale ani Wojcik se ovšem také neprosadili. A tak skončil první poločas těsným vítězstvím domácích.

Vyrovnaný druhý poločas rozhodly Kobylice v závěru

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí. Sice to nebyla branka již v první minutě, ale po šesti minutách odehraného času stejně uhodilo. Čerstvý hráč v týmu domácích Nový, se z dálky pořádně opřel do míče a dělovkou, na kterou neměl domácí gólman nárok, poslal Kobylice do tříbrankového vedení. Poté se hra odehrávala spíše mezi vápny. Hosté nesložili zbraně a v 66.minutě dostali výhodu standardky. K přímáku se postavil Remsa a přesným pasem našel nejlepšího hráče hostí Wojcika, který z bezprostřední blízkosti překonal domácího gólmana a snížil na 3:2. Hosté měli blízko k vyrovnání za dalších pár minutek. Jenomže své šance neproměnili Mikácsi a po něm ani Ročeň. V závěru si Kobylice pojistily vítězství dalšími góly. V 77.minutě se po pěkné akci prosadil Herzog. Skóre zápasu uzavřel Nový pěknou střelou z přímého kopu, svou druhou brankou v zápase. Kobylice tak po dobrém závěru berou tři body. Hosté podali sympatický výkon, ale tentokrát to na body nestačilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Červeněves - trenér Purma Roman: I přes výsledek jsem spokojen s přístupem a odvedenou hrou většiny hráčů, bohužel utkání nám ukázalo i pár negativních skutečností a emocí, které nelze akceptovat a na jejich odstranění budeme muset zapracovat.



Sestavy


FC Spartak Kobylice B
L. Novotný [-] - D. Šafařík [-] (61. J. Rajman [-] ) , O. Štefan [-] (46. D. Nový [-] ) , T. Dušek [-] (70. J. Herzog [-] ) , V. Trutnovský [-] , L. Tobišek [-] , D. Sedláček [-] , D. Rašín [-] , D. Kuchař [-] (61. L. Miške [-] ) , J. Dařbuján [-] , J. Pacák [-]

TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - M. Hloucal [-] , P. Černý [-] (46. V. Šetlér [-] ) , R. Dvořák [-] , J. Sedláček [-] - P. Ročeň [-] , P. Remsa [-] (50. V. Čihák [-] ) , J. Fichtner [-] (46. P. Remsa [-] ) , D. Hornych [-] - K. Wojcik [-] , D. Restl [-] (75. J. Mikácsi [-] )

ŽK: 50. J. Pacák - 6. D. Hornych , 57. V. Šetlér .
Hráči zápasu: J. Pacák - K. Wojcik .
Místo: Kobylice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kincl Václav - NOVOTNÝ Jaroslav (N), NOVOTNÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.