Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Lužci padlo deset gólů


Branky


6. J. Dunka , 60. M. Janouch , 78. M. Bezvoda - 20. T. Hanuš , 37. M. Spejchal , 40. P. Kloz , 50. J. Finěk , 55. M. Spejchal , 70. P. Kloz , 74. T. Skokan
0

Nepolisy předvedly v tomto zápase nevídanou kanonádu. Domácí, i přes snahu něco s výsledkem udělat, dostávaly gól za gólem. Nepolisy, které v minulém kole obdržely osmičku, si v tomto utkání napravily reputaci a drží se v popředí tabulky. Domácí Lužec si další body nepřipsal a tak zůstává pouze s jednou výhrou a jednou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase šli do vedení domácí

Úvod zápasu vyšel lépe domácímu týmu. Chybu hostující obrany využil domácí Dunka a poslal Lužec do vedení. Až do dvacáté minuty byla hra více méně vyrovnaná a nic nenasvědčovalo brankostroji. V 20.minutě se hezky uvolnil Tomáš Hanuš a jeho střela se od tyče odrazila do domácího hráče, který si míč srazil do brány. Bylo srovnáno na 1:1 a hosté hru ovládli. V 37.minutě se prokličkoval až do vápna hostující Spejchal a propálil bezmocného gólmana na 1:2. O tři minutky později si vyskočil hostující Kloz nejvýš a hlavou přidává další branku Nepolis. Domácí se zmohli pouze na jednu šanci, se kterou si poradil gólman Kysilka v bráně Nepolis. První poločas skončil výhrou hostí 1:3 a domácí tým ještě zápas nepovažoval za ztracený.

V druhém poločase padlo šest gólů

Do zápasu vstoupili domácí s větší aktivitou, ale jejich naděje vzaly brzy za své. Již po pěti minutách hry utekl hostující Finěk po lajně všem bekům, zamířil si to do vápna a podél gólmana zvýšil na 1:4. O dalších pět minut se povedlo sólo hostujícímu Spejchalovi a rázem to bylo 1:5. Poté se dostali ke slovu i domácí a Janouch se z hranice vápna, trefil přesně k tyči. Jenomže hosté si na hřišti dělali, co chtěli a přidali ještě další dvě branky. Šestý gól se povedl z trestňáčku z rohu vápna a sedmý byl po samostatném nájezdu takzvaně až do kuchyně. Poslední střelecké slovo měli domácí hráči a to konkrétně Bezvoda. Jeho centr do vápna si hostující gólman Kysilka srazil do vlastní brány. Pro nezaujatého diváka to byl nádherný zápas s deseti góly, bohužel pro domácí fandy to moc příjemné nebylo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Nepolisy B
Nepolisy - Radek Hanuš: Dnes jsme si dobře zahráli a dařilo se nám proměňování šancí. Výsledek je hrou celého kolektivu.



Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Klepl [-] - J. Kohout [-] , M. Bašek [-] , F. Wágner [-] , P. Sixta [-] , M. Janouch [-] , L. Fölkl [-] , M. Dunka [-] (46. L. Hála [-] ) , J. Dunka [-] (46. R. Sanko [-] ) , S. Bužik [-] , M. Bezvoda [-]

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - R. Matys [-] , T. Marek [-] (46. Z. Buřil [-] ) , O. Skokan [-] , T. Skokan [-] - T. Hanuš [-] (46. T. Král [-] ) , R. Hanuš [-] (68. M. Semenec [-] ) , P. Kloz [-] , J. Mušek [-] - M. Spejchal [-] , J. Finěk [-] (80. J. Pulec [-] )

ŽK: 87. J. Finěk .
Hráči zápasu: M. Janouch - M. Spejchal , P. Kloz , R. Matys .
Místo: Lužec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pára Pavel - ZÁMEČNÍK Radek (N), MALÁT Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.