M. Král 77.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 14:00

1.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase v Červeněvsi brali hosté všechny body


Branky


0

V prvním poločase se domácí, přes úvodní tlak, nedokázali prosadit. V druhém poločase si již hosté výsledek pohlídali. V úmorném vedru hráčům rychle docházeli síly. Dokonce Hornych z domácího týmu, musel vystřídat již ve dvacáté minutě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase dávali góly pouze hosté

Natěšený domácí tým, vlétl do zápasu a vytvářel si šanci za šancí. Hosté pouze bránili a do hry se moc nedostávali. Jenomže když Čihák neproměnil, ani tu největší gólovku, tak se hra začala pomalu vyrovnávat. Od poloviny druhého poločasu, se hosté ujali režie hry a ukázali domácím, co to je proměnit své šance. Vedení se Nepolisy ujaly v 34.minutě. O deset minut později, za výrazného přispění domácího hráče, vstřelili hosté druhou branku. Gól do šaten, domácím pěkně zavařil.

V druhém poločase si hosté vedení pohlídali

Domácí tým poslal do hry čerstvé hráče a vytvořil si mírnou převahu. Hosté ovšem tentokrát hráli zodpovědněji a trvalý tlak nepřipustili. Šance tentokrát přicházely pozvolna a nebyl to takový nápor, jako v prvním poločase. V podstatě, až ke konci zápasu se ujala povedená střela Krále. Na vyrovnání již Červeněvsi nezbyly síly a tak si v prvním kole odváží všechny body hráči Nepolis.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
Červeněves - Jan Gorel: Utkání lze i přes výsledek, hodnotit pozitivně. Odehráli jsme solidní zápas v podmínkách, ve kterých by se fotbal hrát neměl. Pochvalu, minimálně za přístup zápasu, zaslouží celý tým

TJ Sokol Nepolisy B
Nepolisy- Radek Hanuš: Jelikož jsme dnes měli souběh Áčka s Béčkem, tak muselo tento zápas odehrát kompletní béčko bez posil. Proto je dnešní vítězství pro nás o to cennější. Domácí hráli dobře.



Sestavy


TJ Sokol Smidary-Červeněves B
E. Čapek [-] - P. Lubas [-] , T. Duha [-] , V. Marek [-] , J. Novotný [-] - D. Hornych [-] (22. V. Čihák [-] ) , P. Remsa [-] (56. M. Král [-] ) , D. Restl [-] (69. R. Purma [-] ) , P. Ročeň [-] - M. Duha [-] (46. D. Hlavatý [-] ) , J. Sedláček [-] (46. P. Remsa [-] )

TJ Sokol Nepolisy B
R. Kysilka [-] - Z. Buřil [-] (46. T. Král [-] ) , M. Lubas [-] , T. Skokan [-] (64. P. Lihan [-] ) , R. Matys [-] (46. O. Skokan [-] ) - L. Chaloupka [-] (74. J. Syřiště [-] ) , M. Semenec [-] , J. Mušek [-] , P. Kloz [-] - J. Finěk [-] , M. Spejchal [-] (67. J. Haltuf [-] )

ŽK: 14. P. Lubas , 34. D. Restl .
Hráči zápasu: V. Marek - R. Kysilka , M. Semenec .
Místo: Červeněves. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - NOSEK Milan (N), PULEC Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.