Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Famózní výkon Milíčevse na hřišti Lužan, kdy si její hráči ve valčíkovém tempu dotancovali k vítězství 0:7


Branky


0

Podle předzápasových prognóz měl být favoritem hostující tým, což se potvrdilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas snů pro Milíčeves, která jej vyhrála 0:4.

Domácí tým má již druhý zápas velké problémy se sestavou, protože mají mnoho hráčů na marodce. Z tohoto důvodu byl podle lidí pohybujících se v okresním přeboru favoritem tým z Milíčevse. Předzápasové předpoklady se začaly naplňovat již od začátku zápasu a o vítězi nebylo od začátku žádných pochyb. Nejlepší střelec Milíčevse Lukáš Novotný se prosadil již ve třetí minutě a stanovil tak jednoznačný ráz zápasu - 0:1. V 9. minutě je to již 0:2, když se prosadil hostující Marhan. V této situaci se obranná hra domácích hráčů sesypala jako domeček z karet a Milíčeves hrála exibiční utkaní, které bylo v klidu vedené hlavním rozhodčím Plíškem Martinem. Kalich hořkosti prvního poločasu si ale domácí ještě vůbec nevypili. Exibice Milíčevse pokračovala dále pod vedením Lukáše Novotného, který zvýšil v 27. minutě na 0:3. Hattricku docílil Lukáš v 37. minutě, kdy to bylo již 0:4 pro hosty a domácí byli zralí na ručník. Další branky si hosté nechali do druhého poločasu, takže konečný stav po 45. minutách byl 0:4.

Poločas dohráván z povinnosti vyhrála Milíčeves 0:3.

Druhý poločas již nebylo o co hrát, protože první poločas rozhodl o celkovém výsledku a exportu tří bodů do Milíčevse. Bylo tedy jen otázkou na jakém čísle se zastaví brankový účet zápasu, především na straně hostujícího týmu. Hned po příchodu z kabin pokračovali v orchestru hráči Milíčevse, když se prosadil aktivně hrající Jakub Rejha, který zvýšil již na hrozivých 0:5. Dalším hřebíčkem do rakve Lužan byla další branka Novotného, který svojí 4 brankou v zápase zvýšil na 0:6, tedy v tenisové terminologii inkasovali domácí KANÁRA. Bohužel to ještě pro domácí nebylo vše, protože se prosadil i Zdeněk Fejfar, který stanovil konečné skóre zápasu na 0:7, především protože podal výborný výkon brankář Brádle, což svědčí o peachmizerné obranné hře lužanských hráčů. Jak uvedl po zápase Roman Bryscejn (hráč Lužan): ,,už aby byl konec sezóny, dnes to byl ostudný výkon a zasložené vítězství hostů. Nemáme prostě vůbec hráče, kteří by nahradili ty zraněné.´´ Nejlepším hráčem zápasu je jistě Lukáš Novotný, který je nominován společně s Jakubem Rejhou do sestavy 11. kola OP.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Roman Bryscejn (hráč a vedoucí Lužan): Strašný výkon, když by dnes obranou domácích prošla i přípravka, jak byla děravá. Nebýt gólmana Brádleho, tak je výsledek dvouciferný. Zasloužená výhra hostí. Už aby byl konec podzimu. Teď to dohrát vše bez další ostudy. Nejsou proste hráči !

FC VTJ Milíčeves
Beryný Jan (vedoucí Milíčevse):



Sestavy


TJ Sokol Lužany
L. Brádle [-] - P. Tománek [-] , V. Brožíček [-] (49. M. Vít [-] ) , V. Šídlo [-] , M. Plecháč [-] - T. Pozler [-] , V. Ponikelský [-] , M. Hofman [-] , J. Patřín [-] - L. Šídlo [-] , P. Volšička [-] (61. J. Ponikelský [-] )

FC VTJ Milíčeves
P. Ende [-] - J. Březský [-] (65. J. Bursa [-] ) , V. Havelka [-] , Z. Fejfar [-] (65. P. Doležal [-] ) , L. Novotný [-] - L. Valtera [-] , J. Rejha [-] , M. Marhan [-] (51. M. Roman [-] ) , P. Špicar [-] - J. Roman [-] , J. Čapek [-] (86. R. Adamec [-] )

Hráči zápasu: J. Rejha , L. Novotný .
Místo: Lužany. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Plíšek Martin - Šotek Jan, Kocour Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.