2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutice potvrdily roli favorita a zvítězily nad Hořicemi B 2:0.


Branky


0

Za Chomutice se prosadil kapitán Novotný a opora zálohy Michálek Lukáš.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla branka Novotného na 1:0 pro domácí.

První poločas se hrál vyrovnaný fotbal, ve kterém domácí hrozili zejména ze standardních situací. Ve druhé minutě střílí nepřesně P. Kuneš. V páté minutě se do šance dostává Procházka, ale střela končí těsně vedle pravé tyče. V 11. minutě postupuje po straně Antoš, ale střela končí pouze v náruči gólmana Čapka. Ve 12. minutě zahrávají domácí roh a na brankové čáře zachraňuje Fátor. V 17. minutě se k hlavičce dostává Minčák, ale míří nad. V 22. minutě střílí z dálky domácí, ale pro Tlustého to žádné ohrožení neznamenalo. V 23. minutě máme po faulu na Antoše možnost přímého kopu, ale Procházka míří pouze do středu branky. V 26. minutě přichází další roh domácích, ale šanci kryje Tlustý. V 28. minutě střílí Michálek, ale Tlustý bezpečně chytá. V této fázi se trochu přiostřuje, ale bez trestu ze strany rozhodčího. V 34. minutě přichází další standardní situace, po které se domácí dostávají do zakončení, Tlustý vyráží a míč se bohužel dostává k volnému Novotnému, který z první umisťuje do branky 1:0. V 42. minutě mají domácí možnost brejku, ale bez gólového efektu.

Pojistku pro chomutický tým přidal Michálek Lukáš a uzavřel skóre na 2:0 pro Chomutice.

Druhý poločas přinesl druhý, snad ještě horší metr rozhodčího, který dával žluté karty na obou stranách často za úplné nesmysly. Vyjádření k druhému poločasu vedoucího Hořic B pana Marka Macáka přinášíme zde: ,, obecně to byl letos jeden z nejhorších výkonů, ne že by ovlivnil hru, ale na obě strany doslova vymýšlel fauly a další věci, které málokdo chápal, jak na hořické, tak i domácí lavičce. Nerad se k rozhodčím vyjadřuji, ale dnes to nešlo, do dnešního zápasu jsme žádný takový problém neměli a každý rozhodčí pískal velmi dobře.´´V 61. minutě chybuje Fátor, jehož rozehrávku vystihli domácí a svoji šanci využili bohužel brankově, kdy se z hranice vápna trefil Michálek 2:0. Hořicím se tak nepodařilo udržet jednobrankový rozdíl, který by je držel ve hře, ale nutno podotknout, že za celý druhý poločas Hořice domácí vůbec neohrozili, takže v tomto zápase by dost těžko dávali jednu, natož dvě branky. Poslední čtvrthodina už byla vůbec křečovitá, domácí se dostali do několika 100% šancí, ale Tlustý již žádnou branku nepovolil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Dnes k nám přijel velice technicky zdatný soupeř z Hořic. Na zápas jsme se dobře připravili a všichni naši hráči odvedli stoprocentní výkon, za který jim děkuji. Opět zaslouženě vyhráli a připsali jsme si tak další tři body. Obě mužstva z čela tabulky bodově ztratily (Nová Paka, Lázně Bělohrad), takže jsme si pojistili druhou příčku a dotáhli jsme se na vedoucí celek! Ještě bych chtěl poděkovat našemu brankáři Tomáši Čapkovi, který po zranění a menší odmlce opět nastoupil do brány a udržel čisté konto, i když v druhé půli neměl skoro žádnou práci díky obětavé a perfektní hře všech domácích hráčů, kteří tento zápas odmakali až do konce. Jen tak dál!

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Od utkání jsme očekávali tlak domácích, což se až tolik neukázalo, kdy zejména v prvním poločase jsme byli vyrovnaným soupeřem. Domácí měli výborné standardní situace, z kterých vzešla i jediná branka prvního poločasu. Druhý poločas už byl v režii domácích, kteří si po druhé brance utkání v pohodě pohlídali a nebýt několika výborných zákroků Tlustého, tak byl rozdíl i vyšší. Z tohoto pohledu zasloužené vítězství Chomutic.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - J. Gabriel [-] , J. Voháňko [-] , T. Scháňko [-] (63. O. Sýkora [-] ) - P. Šmejda [-] , M. Kloutvor [-] (83. O. Plítek [-] ) , R. Ulrych [-] - O. Lemberk [-] , L. Michálek [-] , J. Novotný [-] , L. Huráň [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - O. Kramule [-] , P. Procházka [-] (46. V. Machek [-] ) , T. Fátor [-] (62. T. Hradecký [-] ) , R. Machek [-] , M. Macák [-] (71. P. Novotný [-] ) , V. Kulhánek [-] - J. Antoš [-] , J. Minčák [-] (63. J. Trejbal [-] ) - P. Kuneš [-] , M. Ernst [-]

Hráči zápasu: T. Čapek , J. Novotný - V. Kulhánek .
Místo: Chomutice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Soukup Pavel - Plíšek Martin, Kazda Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.