Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves dokázala výsledek otočit a porazit Kopidlno B na penalty 3:2


0

Favoritem utkání byli domácí hráči, kteří se ale v prvním poločase trápili. V druhém naopak soupeře ke konci zmáčkli a vyrovnali na konečných 2:2 po základní hrací době.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milíčeves první poločas prospala a prohrála ho 0:2.

Favoritem dnešního utkání byl podle zápasových předpokladů domácí tým z Milíčevse. Ten ale svým výkonem od úvodního hvizdu prognózy vůbec nenaplňoval a hosté zato domácí tým trestali. Už v 16. minutě se prosadil kopidlenský záložní tým, když se prosadil Šafařík a překvapivě poslal do vedení svůj tým - 0:1. Místo aby se výkon domácích hráčů zvedl po inkasované brance, tak je branka hostů poslala do ještě většího psychického marastu. Dalším hřebíčkem do rakve Milíčevse se stala 31. minuta, protože v ten moment vstřelili hosté další branko, o což se postaral hostující Kateřiňák, který zvýšil již na 0:2 pro Kopidlno B. Nečekaný, ale zasloužený stav 0:2 vydržel až do poločasové přestávky. V domácí kabině byla jistě velká bouřka, která měla za úkol domácí borce probudit a se zápasem ještě něco udělat.

Hektický závěr přinesl vyrovnání Milíčevse na 2:2.

Domácí strávili poločasových patnáct minut spřádáním plánů do druhého poločasu s jasným cílem zápas vyrovnat či dokonce otočit. Bohužel pro ně se jim nedařilo proměnit své šance a vstřelit kontaktní branku do sítě brankáře V. Kohúta. Ani na druhé straně se nedařilo hráčům Kopidlna B vstřelit třetí branku, která by jistě byla rozhodující. Na této soutěži je ale krásné, že padá mnoho branek a nikdy nevíte co se stane, dokud hlavní rozhodčí neodpíská konec. Tak tomu bylo i v tomto zápase. Přišla 79. minuta zápasu a prosadil se domácí Čapek a snížil na 1:2. Tato branka vlila domácím krev do žil a ti se s obrovskou vervou hnali za vyrovnáním. Jejich úsilí se jim vyplatilo, protože v 89. minutě se prosadil výborně hrající L. Novotný a zaslouženě vyrovnal na 2:2. Po brance následovala obrovská radost domácích a zmar na straně Kopidlna B ze ztraceného vedení 0:2. Zápas byl ukončen za remízového stavu 2:2 a o bodu navíc musely rozhodnout pokutové kopy.

Bod navíc si připsala Milíčeves.

Po střelbě pokutových kopů si další bod do tabulky okresního přeboru připsala Milíčeves, která vyhrála na penalty 3:2.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Adamec Radek (trenér Milíčevse):

FK Kopidlno B
Vodička Josef (vedoucí Kopidlna B):



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - L. Novotný [-] , M. Havránek [-] , P. Doležal [-] , P. Špicar [-] - M. Roman [-] (46. R. Adamec [-] ) , J. Roman ml. [-] , L. Valtera [-] , J. Březský [-] - J. Rejha [-] , J. Čapek [-]

FK Kopidlno B
V. Kohut [-] - M. Kateřiňák [-] , J. Janáček [-] , L. Strnad [-] - T. Dřímal [-] , J. Zikmund [-] (78. D. Medlík [-] ) , P. Komárek [-] (62. P. Zaytsev [-] ) , M. Šafařík [-] (51. R. Dorď [-] ) , Š. Malý [-] (88. D. Vycpálek [-] ) , J. Komárek [-] - P. Klaban [-]

Hráči zápasu: L. Novotný - M. Kateřiňák .
Místo: Milíčeves. Počet diváků: 52. Rozhodčí: Haken Tomáš - Skrbek Josef, Klein Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.