2:1p.
(0:1)
45. D. Rolf
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podskalan porazil protivníka ze Staré Paky po penaltovém rozstřelu 2:1


Branky


0

Dal se očekávat vyrovnaný zápas, což se potvrdilo, když zápas byl ukončen za stavu 1:1 a rozhodlo se v penaltovém rozstřelu, který ovládli domácí hráči.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostující Rolf rozhodl poločas ve prospěch staropackých hráčů.

Prognózy před zápase ze všech stran tvrdily, že se bude jednat o velice vyrovnaný zápas. Domácí tým má problémy hlavně v inkasovaných brankách po vlastních hrubých chybách, což se potvrdilo i v tomto zápase. Přesně tyto věty opakuje trenér domácích Roman Voldán po každém zápase a nejinak tomu bylo i po zápase se Starou Pakou. Vyrovnaný poločas na obou stranách, když prim hrály hlavně obranné řady, které nedovolily útočným vazbám výrazněji ohrozit brankáře hájící své území ve velkém vápně. Domácí tým od začátku na svého soupeře vlétl, už ve druhé minutě se dostal do vápna Zelinger, šel sám, ale váhal se střelou a hosté míč kopli do rohu. Během prvních deseti minut měl Podslan tři rohy, ale po všech rozích šli paradoxně do hodně nebezpečných brejků hosté. V první půli byl Podskalan o dost lepší, velikou šanci měl po rohu Munzar, ale hlavičkoval těsně vedle. Když už se chystali týmy do šaten, tak dostal míč na pravou stanu Rolf, přeloboval vyběhnuvšího Hlaváče a Stará Paka vedla 0:1. Tato branka byla velkou sprchou pro domácí hráče a ti měli 15 minut, aby se z toho o poločase oklepali.

Vyrovnávací branku vstřelil domácí Zelinger David.

Druhý poločas začal tlakem domácích borců, kteří si jistě k prvnímu poločasu řekli své a do svého soka se pustili s vervou sobě vlastní. Jejich snaha se vyplatila v 52. minutě, když se prosadil domácí Zelinger David, který překonal brankáře Musila ve staropacké bráně a vyrovnal na 1:1. V tu chvíli ještě nikdo netušil, že do konce zápasu již žádná branka nepadne. Bohužel pro přítomné dívaky se tento scénář naplnil a nikdo si již nemohl zakřičet ,,gól´´. V průběhu druhého poločasu se vyplnila slova domácího trenéra Voldána, který po většině zápasů zmiňuje nedůraz ve vápně soupeře. Díky tomu domácí nevstřelili branku, ale v obranné fázi působili jistě, takže ani žádnou neinkasovali. Blíže ke třem bodům měli ale domácí, když v poslední minutě utekl Jauernig po levé straně , ale jeho střela trefila břevno. Zápas byl ukončen za stavu 1:1, což bylo spravedlivým vyústěním celého průběhu zápasu. O dalším bodu do tabulky musel tedy rozhodnou penaltový rozstřel, který se více povedl domácím hráčům.

O bodu navíc rozhodla penaltová loterie, kterou ovládli domácí borci.

Pak přišly na řadu penalty, v prvních třech sériích se střelci nemýlili, pak proměnil domácí Klein a hostující hráč netrefil branku. Bod navíc si tedy v penaltovém rozsřelu připsali domácí hráči, kteří vyhráli na penalty 4:3. Druhý bod ze zápasu je pro ně velmi cenným počinem.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): I když jsme měli více brankových příležitostí, tak ve výsledku asi spravedlivá remíza. Je to stále stejné, když branku inkasujeme po chybě v obraně. Sami se na gól strašně nadřeme. Chybí nám především klid v koncovce a větší důraz ve vápně.

TJ Sokol Stará Paka
Hoška Ladislav (trenér Staré Paky): Bez komentáře.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
M. Hlaváč [-] - J. Štolovský [-] , K. Ziegelheim [-] , M. Munzar [-] , P. Pištěk [-] - M. Veselý [-] , M. Portyš [-] , D. Zelinger [-] , M. Klein [-] - L. Kraus [-] (71. K. Javernig [-] ) , M. Říha [-] (46. R. Voldán [-] )

TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - O. Mercl [-] , J. Jerie [-] , P. Štěpánek [-] (58. P. Šnajdr [-] ) , D. Pakosta [-] - J. Blažek [-] , A. Brzybohatý [-] (62. A. Pánek [-] ) , D. Rolf [-] , V. Pospíšil [-] - J. Bíl [-] , J. Fejfar [-] (74. F. Matějka [-] )

ŽK: 17. J. Jerie , 79. D. Rolf .
Hráči zápasu: D. Zelinger - O. Mercl , D. Rolf .
Místo: Podhradí. Počet diváků: 41. Rozhodčí: Šťastný Martin - Novotný Petr, Materna Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.