0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jednoznačné vítězství lídra tabulky v derby ve Staré Pace, když Nová Paka vyhrála 0:3.


Branky


38. T. Fišar , 60. D. Wojcik , 88. M. Sochor
0

Zápas rozhodl výborný výkon brankáře Jurča z Nové Paky a střelec Wojcik, který rozšířil své brankové konto nejlepšího střelce soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna branka v síti domácích rozhodla první poločas.

V devátém kole OP mužů se  pro fotbal za ideálního počasí a před skvělou diváckou kulisou  představil vedoucí tým soutěže na hřišti v sousední Staré Pace. Domácí v minulém kole vyhráli na hřišti soupeře a tak se čekalo, zda zopakují svůj výkon. Většina hráčů obou mužstev se velice dobře zná, a tak se čekalo které mužstvo svého soupeře něčím překvapí. Začátek utkání byl vyrovnaný a hrálo se povětšinou mezi šestnáctkami. Ve 20. minutě se do první velké šance dostali domácí, ale zakončení Dominika Rolfa šlo vysoko na branku hostí. V držení míče byl hostující tým o něco lepší, domácí obrana však fungovala celkem spolehlivě. Ve 38. minutě měli hosté výhodu zahrání trestného kopu, ke kterému se postavil Brádle. Jeho centr na zadní tyč nikým neatakován usměrnil pod břevno domácí branky Fišar a hosté šli do vedení 1:0. Za necelé dva minuty hezkou akci předvedli domácí, ale na jejím konci scházelo k zakončení Ondrovy Pavlíčkovy pár centimetrů a tak poločas skončil hubeným vedením.

Nová Paka vstřelila dvě branky a došla si v klidu pro vítězství 0:3.

Do druhého poločasu bylo otázkou, jestli se domácí pokusí výsledek vyrovnat či dokonce otočit. Všem bylo ale nadmíru jasné, že to bude velice obtížný úkol, který bude těžké splnit. Do druhého poločasu vstoupili hosté s ještě větší aktivitou a snažili se vstřelit uklidňující druhou branku. Domácí se v této fázi utkání soustředili spíše na bránění, což se jim dařilo do 60. minuty. To si na hranici velkého vápna míč vyměnili Wojcik a Brádle a prvně jmenovaný podruhé rozvlnil síť domácí branky 2:0. Domácí toho již do konce utkání  směrem dopředu moc nepředvedli. Ze šancí, které si hosté vypracovali se jim podařilo ještě jedenkrát skórovat. V 88. minutě svedl souboj s dvojicí domácích stoperů Radek Malý, míč se dostal za obranu domácích kam zaběhl Sochor a šikovným lobem nad padajícím Zlatníkem stanovil konečný stav utkání 0:3. Domácí hráči se sice snažili favorita pozlobit, ale bohužel se jim nepodařilo vstřelit kontaktní branku do sítě Nové Paky. Zápas tedy dopadl podle zápasových předpokladů, když si hostující tým jednoznačně dokráčel ke třem bodům do tabulky, čímž si upevnili bezkonkurenčně první místo. Naopak Stará Paka si bude muset na body počkat do dalšího zápasu příští víkend.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Hoška Ladislav (trenér Staré Paky): Bez komentáře.

1. FK Nová Paka
Bažík Marcel (trenér Nové Paky): Těžký zápas (derby) ve Staré Pace jsme zvládli. Věděli jsme, že to nebude jednoduché, o čemž nás přesvědčil první poločas, který byl vyrovnaný. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že musíme přidat branku, což se povedlo po krásné kombinaci Brádle, Wojcik. Po této brance Stará Paka odešla a byla jen otázka času, kdy se nám podaří přidat další branku. Krásná divácká kulisa a poděkování klukům za předvedený výkon.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - P. Štěpánek [-] (36. O. Pavlíček [-] ) , J. Jerie [-] (60. A. Pánek [-] ) , D. Pakosta [-] , M. Luňák [-] - O. Mercl [-] (77. J. Fejfar [-] ) , J. Blažek [-] (83. F. Matějka [-] ) , V. Pospíšil [-] - A. Brzybohatý [-] (60. L. Šajner [-] ) , V. Kazda [-] , D. Rolf [-]

1. FK Nová Paka
M. Jurčo [-] - J. Dlabola [-] , J. Bláha [-] (83. T. Ulrich [-] ) , L. Jisl [-] (76. M. Bažík [-] ) , J. Vrbka [-] - J. Lenfeld [-] , O. Krejčí [-] (59. J. Honců [-] ) , P. Machát [-] , T. Fišar [-] (69. M. Sochor [-] ) - D. Wojcik [-] (76. R. Malý [-] ) , L. Brádle [-]

ŽK: 80. J. Blažek - 43. O. Krejčí , 61. L. Brádle , 69. T. Fišar .
Hráči zápasu: D. Wojcik , L. Jisl .
Místo: Stará Paka. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Šamko Vladislav - Šťastný Martin, Styblík Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.