2:1
(1:0)
56. J. Rejha
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jiskra porazila v důležitém zápase Milíčeves 2:1


Branky


45. D. Palm , 60. V. Machek - 56. J. Rejha
0

Vyrovnaný zápas pro sebe nakonec urvali domácí hráči, kteří zvítězili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I přes šance hostů vyhrávají domácí první poločas 1:0.

Vyrovnané utkání, ve kterém začali lépe hosté, ale postupem času se hra vyrovnala a nakonec zůstaly tři body doma. Již ve druhé minutě přichází první šance hostů, ale střela mířila nad branku. Ve čtvrté minutě máme příležitost trestného kopu, ale Šedivý míří rovněž nad. O minutu později chybujeme v rozehrávce, ale hosté se naštěstí sami připravili o šanci přihrávkou do ofsajdu. V osmé minutě přichází další brejková situace hostů, ale Tlustý vyráží střelu na roh. V 18. minutě zahrává trestný kop Procházka, ale pouze do gólmana. V 22. minutě mají velkou šanci opět hosté, ale střela se nevešla mezi tyčky naší branky. V 30. minutě napřahuje z dálky Vávra a jeho pěkná střela končí jen těsně vedle levé tyčky. Když už to vypadalo, že se do konce poločasu nic nestane, přišla naše šance, při které byl na hranici vápna zastaven Šedivý, následný trestný kop namířil Pour na Palma, který se hlavou nemýlil a dostal nás do vedení 1:0 (gól je zachycen na našem Facebook profilu - https://www.facebook.com/TJ-Jiskra-Ho%C5%99ice-626243950733613/timeline/).

 

Hořice v druhém poločase vedení udrželi a připsali si důležité tři body.

Druhý poločas jsme začali mnohem lépe a byli aktivnější. Již ve 48. minutě zahrává trestný kop V. Machek, jeho tvrdou střelu vyráží gólman pouze před sebe, kde je volný Ernst, ale bohužel se mu míč nepodařilo umístit do branky. V 52. minutě vyráží trestný kop hostů Tlustý nad břevno své branky. O tři minuty později však chybujeme a hosté rychlou kombinací, na jejímž konci byl Rejha, vyrovnávají na 1:1. Naštěstí tento stav netrval dlouho. Již v 60. minutě se individuálně prosadil Vávra, který se dostal až do vápna hostí, zde nahrává na V. Machka a jeho střela končí u tyče 2:1. V 66. minutě střílí Ernst mimo. V 69. minutě mám šanci na brejk, Vávra posunuje míč na Slámu, jehož střelu vyráží gólman na roh. V 71. minutě přichází další naše šance, za hranicí vápna se napřáhnul Vávra a jeho krásná střela skončila na břevnu. O minutu později se do šance dostává Šedivý, ale ani on nezamířil přesně. V 80. minutě nachází Novotný centrem Šedivého, ale hlavička skončila mimo branku. V 84. minutě naopak zatrnulo všem. Při vlastní rozehře vrací Fátor míč na Tlustého, ten míjí balon a všichni už jen sledují, zda neskončí v naší síti. Naštěstí se tak nestalo a my se mohli soustředit na poslední minuty stále jako vedoucí tým. Navíc v přesile, protože hosté šli v 85. minutě po druhé žluté do deseti. V nastaveném čase se po přihrávce Hradeckého dostává ke střele Macák, ale i jeho střela končí mimo v boční síti. Vedení se nám pak již podařilo udržet a získat cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí Hořic B): Vyjádření vedoucího týmu: V nedělním utkání nás nečekal snadný soupeř. Navíc jsme potřebovali bodovat, takže i to asi ovlivnilo začátek utkání, ve kterém byli hosté lepší. My ztráceli někdy i lehké balony a hosty to dostalo do hry. Postupem času se hra vyrovnávala a díky brance z poslední minuty jsme šli do kabin s těsným vedením. Druhý poločas byl již z naší strany lepší a to i přesto, že se hosté chvíli dostali do remízového stavu. Brzy jsme však vrátili vedení na naši stranu a konec utkání si pohlídali i přes drobnou infarktovou chybu při malé domů :)

FC VTJ Milíčeves
Berný Jan (vedoucí Milíčevse):



Sestavy


TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - T. Fátor [-] , P. Procházka [-] , R. Machek [-] , D. Palm [-] - M. Ernst [-] , A. Vávra [-] , J. Šedivý [-] - V. Machek [-] , A. Pour [-] , P. Kuneš [-]

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - M. Havránek [-] , P. Špicar [-] , J. Roman [-] , L. Novotný [-] (61. M. Roman [-] ) - J. Roman ml. [-] (75. P. Doležal [-] ) , J. Březský [-] , M. Marhan [-] , L. Valtera [-] (64. V. Havelka [-] ) - J. Čapek [-] , J. Rejha [-]

ŽK: 10. P. Procházka , 80. T. Fátor , 89. A. Vávra - 18. P. Špicar , 20. J. Rejha , 41. J. Čapek , 47. M. Havránek . ČK: 85. J. Čapek .
Hráči zápasu: D. Palm , A. Vávra - J. Rejha .
Místo: Hořice. Počet diváků: 73. Rozhodčí: Kučera Jan - Novotný Petr, Střížka Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.