0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves prohrála po vyrovnaném boji doma 0:1 s Chomuticemi


Branky


0

Zápas rozhodla jediná branka, kterou vstřelil v 75. minutě střídající Lukáš Huráň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli čekalo Chomutické hráče utkání proti Milíčevsi. Milíčeves potřebovala nutně bodovat v domácím zápase, ale hosté přijeli  v dobré náladě a s výbornou formou. Když by vyhráli, tak se mohli při zaváhání Lázní Bělohrad B v Nové Pace, posunout na druhé místo tabulky okresního přeboru. Zápas začal velkým nasazením hostujících Chomutic, kdy naprosto ovládli hru a nepustili domácí mužstvo prakticky k ničemu, což byl velmi nečekaný obrázek hry. Důraznou a přesnou hrou si Chomutice vytvářeli šance, které volaly po gólu. Jenže některé zlikvidoval domácí brankář nebo nepřesné zakončení Chomutic. V prvním poločase branka nepadla, a proto na ukazateli skóre svítil po 40. minutách vyrovnaný stav 0:0. Za tento stav mohli být rádi především domácí hráči, protože Chomutice byly v prvním poločase jednoznačně lepším týmem.

Zápas rozhodla jediná branka do sítě domácí Milíčevse.

Do druhé půle museli hráči Chomutic udělat nuceně hned dvě změny, kdy kvůli zranění museli odstoupit dva hráči ze základu. To se také projevilo na hře Chomutic a tím se domácí začali dostávat do zápasu a hra se vyrovnala. Postupem času začal ale tlak chomutických hráčů stoupat a konečně tak přišel vítězný gól, kdy v 75. minutě zatahnul míč po pravé straně záložník Michal Kloutvor a milimetrovou přihrávkou vyzval útočníka Lukáše Huráně, který nezaváhal a mazácky přehodil domácího brankáře na 0:1. V tuto chvíli byla na tahu Milíčeves, která se snažila o vyrovnávací branku. Posledních patnáct minut pak hosté z Chomutic ubránili výsledek, což se jim nakonec podařilo, především zásluhou brankáře Kloutvora (ten byl za svůj výkon nominován na hráče 8. kola OP) a připsali si do tabulky další tři body a postoupili tím na druhé místo tabulky okresního přeboru. Brankáře Kloutvora pochválil i trenér Chomutic, především zato, že udržel první čisté konto Chomutic v sezóně.



Ohlasy k zápasu


FC VTJ Milíčeves
Adamec Radek (trenér týmu Milíčevse): V první půli nás udržel ve hře o body výborný Ende. Ve druhé půli se naše hra zlepšila, bohužel chybělo gólové vyjádření. V zápase nám nechyběla bojovnost. Stále se však potýkáme s mnoha nepřesnostmi v kombinaci.

TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Zápas jsme začali excelentně, přesnými přihrávkami a důraznou hrou jsme si vynutili drtivý tlak v prvním poločase. Bohužel se ale neproměnily slibné šance, a tak se šlo do kabin za stavu 0:0. Nebojím se říci, že jsme mohli zápas rozhodnout již v prvním poločase minimálně dvěmi brankami. Šance na to byly. Do druhé půle jsme museli udělat dvě změny, které na chvíli zabrzdili tlak našeho mužstva, ale postupem času jsme si šance zase vytvořily, jen to proměnit. Zdálo se, že v tomto zápase nepadne gól - trefovali jsme tyč, břevna, slibné útoky, které jsme neproměnili. Jsem rád, že jsme nakonec ten vítězný gól dali, byl opravdu zasloužený. Také děkuji střídajícím hráčům, kteří museli zaskočit za zraněné a odvedli dobrý výkon. Je vidět, že na lavičce Chomutic máme kvalitní hráče. Ještě bych chtěl poděkovat brankáři Aleši Kloutvorovi (zaskočil za brankářskou jedničku kvůli zranění), který předvedl výborný výkon. Podržel naše mužstvo v celém zápase a ještě se mu podařilo udržet první čisté konto Chomutic.



Sestavy


FC VTJ Milíčeves
P. Ende [-] - L. Novotný [-] , M. Havránek [-] , J. Bursa [-] , M. Roman [-] (55. P. Doležal [-] ) , J. Roman [-] (75. R. Adamec [-] ) - V. Havelka [-] , P. Špicar [-] , L. Valtera [-] , J. Roman ml. [-] - J. Rejha [-] (61. M. Marhan [-] )

TJ Sokol Chomutice
A. Kloutvor [-] - O. Plítek [-] , J. Gabriel [-] , T. Scháňko [-] (35. O. Lemberk [-] ) , J. Voháňko [-] - M. Kloutvor [-] , M. Šubrt [-] , L. Michálek [-] (46. L. Huráň [-] ) - P. Šmejda [-] , R. Ulrych [-] (80. O. Sýkora [-] ) , J. Novotný [-]

ŽK: 13. V. Havelka , 67. L. Novotný - 37. L. Michálek .
Hráči zápasu: P. Ende - A. Kloutvor , L. Huráň .
Místo: Milíčeves. Počet diváků: 64. Rozhodčí: Pikeš Roman - Plíšek Martin, Novotný Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.