P. Crha 19.
1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice po vyrovnaném průběhu porazila na domácím pažitu Hořice B hubeným výsledkem 1:0


Branky


19. P. Crha
0

Brankář Tlustý dlouho držel šanci na body pro hořický záložní tým, ale jediná branka Crhy rozhodla o vítězství domácích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Crhy rozhodla o vítězství Železnice 1:0.

Po dvou porážkách v řadě potřeboval domácí  tým nutně bodovat. Oba celky měly do ideálních sestav daleko, proto se dal očekávat poměrně vyrovnaný duel. Průběh zápasu tomu i nasvědčoval. Do utkání lépe vkročil tým Železnice hráči – už v 19. minutě po rohovém kopu nezazmatkoval Crha a s překvapivým klidem poslal míč poprvé do sítě hostujícího gólmana Tlustého a stav byl 1:0. Poté na dlouhou dobu převzali iniciativu hosté, jejich zakončení ale nebylo  přesné, a tak vydrželo těsně vedení domácích až do přestávky. Do kabin se tedy odcházelo za stavu 1:0 pro domácí hráče, kteří ale jistě chtěli v druhém poločase vedení zvýšit a pojistit si tři body do tabulky OP.

V druhém poločase již branka nepadla a Železnice mohla slavit vítězství 1:0.

Ve druhém poločase se hrál vyrovnaný fotbal, častěji na kopačkách měli míč hráči Železnice, kteří se docela často dostávali do zakončení, ale i povedené střely zeza vápna dokázal výborný Tlustý vytěsnit mimo tyče. Výsledek 1:0 nebývá v Železnici zrovna častý, a tak se čekalo, že ještě něco musí přijít. Infarktová byla hlavně závěrečná desetiminutovka, kdy Beránek a poté i Nosek na domácí straně nastřelili břevno. Na druhé straně měli i hosté dvě příležitosti k vyrovnání,  obě ale  promarnili. Šťastné tři body tak zůstaly v Železnici. Nejlepšími hráči zápasu byli domácí Daniš Matěj a hostující brankář Tlustý, který dlouho držel šance Hořic B na bodový příděl.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Přesto, že máme už dvě kola potíže se sestavou, čekali jsme od našich hráčů více. Navíc nám nahrávalo, že jsme šli brzy do vedení. Příležitostí na zvýšení jsme měli, především ve druhé půli, několik, brankář Tlustý ale předvedl, že nebyl před týdnem nadarmo hráčem kola. Na druhou stranu bychom se nemohli divit, kdyby nás hosté za spálené šance potrestali – příležitostí měli dostatek, naštěstí si v koncovce počínali stejně jako naši střelci.

TJ Jiskra Hořice B
Macák Marek (vedoucí týmu Hořice B): K utkání jsme odjížděli s jedním hráčem na střídačce, a tak jsme z něj měli obavy. Výsledek je pro nás přijatelný, ale nakonec jsme pomýšleli i na remízu (to je ale výsledek, který mi zkrátka asi neumíme uhrát, od té doby, co se kopou penalty jsme ani jednou neremizovali). V utkání se prolínaly okamžiky, kdy měl každý tým více ze hry. Více šancí měli asi nakonec domácí, ale tam víme, že je trápí koncovka a na gol se poměrně dost nadřou, navíc nám výrazně pomohl opět gólman Tlustý. Nicméně i my jsme měli šance na vstřelení branky a domácí se tak až do posledních sekund utkání strachovali o výhru.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - M. Beránek [-] , M. Daniš [-] , T. Jerie [-] , M. Kahún [-] - D. Barták [-] (86. D. Ivan [-] ) , J. Bartoš [-] (84. Š. Kracík [-] ) , O. Drahoňovský [-] (77. V. Nosek [-] ) - J. Daniš [-] (54. M. Karban [-] ) , J. Mestický [-] (77. J. Nožička [-] ) , P. Crha [-]

TJ Jiskra Hořice B
V. Tlustý [-] - P. Procházka [-] , J. Kulhánek [-] , V. Kulhánek [-] , R. Machek [-] , M. Macák [-] - J. Minčák [-] , T. Fátor [-] - M. Ernst [-] (85. R. Šafařík [-] ) , P. Kolovrátník [-] , V. Machek [-]

Hráči zápasu: M. Daniš - V. Tlustý .
Místo: Železnice. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Skrbek Josef - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.