Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po vyrovnaném boji a pokutových kopech vyhrává Kopidlno 4:3 nad Podskalanem Podhradí


0

Vyrovnaný zápas dokráčel až do pokutových kopů, v kterých byli úspěšnější domácí hráči. Hosté si velice stěžovali na výkon rozhodčího Novotného, který podle nich zápas hrubě ovlivnil, především vyloučením Martina Munzara .

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení 0:2, ale po vyloučení Munzara stačili domácí do poločasu snížit na rozdíl jedné branky.

V dalším zápase přivítali domácí hráči soupeře z kopce. Tento uápas je vždy vyhecovaný, proto se dala očekávat třaskavá fotbalová podívaná. Zápas Podskalan Podhradí rozehrál ve famózním stylu, protože už v 5. min. otevřel Kraus skóre - 0:1 a na hřišti byl dlouhou dobu Podskalan prakticky sám, vypadalo to, že hráči kopidlna jsou ještě v kabině. Ve 20. min. Portyš nádherně přeloboval snad ze 40 metrů domácího vyběhnuvšího gólmana a vypadalo to na jednoznačnou záležitost - 0:2. Bohužel , v 27. min. soupeř po centru z pravé strany hlavou snižuje na 1:2 a přichází první okamkžik, kdy tragický sudí Novotný (podle vyjádření hostů) ovlivnil průběh zápasu. Hostující hráč Ziegelheim je po brance poslán k zemi regulérním boxerským knock outem, ale rozhodčí na to vůbec nereaguje (opět vyjádření hostů). Naopak, po druhé žluté musí pod sprchy ve 40. min. Munzar Martin. Poločas je ve výrazně nervózní atmosféře dohrán za stavu 1:2.

V druhém poločase byla hra opět vyrovnaná a zápas byl ukončen spravedlivou remízou 3:3.

Průběh druhého poločasu se dal očekávat, protože hosté hráli v deseti po vylouření Munzara. Proto také druhou půli začali domácí obrovským tlakem, ale moc šancí k brance neměli, naopak  na druhé straně v 73. min. po průniku Jauerniga dává náš třetí gól Klein a je to 1:3, což bylo pro domácí velkým problémem. Bohužel nám radost vydržela jen chvilku a přišel kontaktní gól na 2:3. Chvilku poté sudí neodpískal penaltu po jasném faulu na Zelingra,  nutno podotknout, že během celé druhé půle otáčel rozhodčí Novotný (bvyjádření hostů) fauly neprospěch Podskalanu a v 86. mim. se jeho úsilí dočkalo zasloužené odměny, když pustil faul na Říhu a ze střely zdálky bylo vyrovnáno na 3:3. Zápas byl tedy ukončen za remízového stavu a šlo se na penaltový rozstřel.Z hostujícího týmu bylo znát velkě rozhořčení z výkonu hlavního sudího.

 

Penaltový rozstřel pro sebe ukradli domácí hráči a vyhráli 4:3 po pokutových kopech.

Penaltový rozstřel Podskalan prohrál 2:3. Na závěr vyjádření pana Dubského z Podhradí.  ,,Chci poděkovat našim hráčům za obětavý výkon, ale jak se nám často v Kopidlně stává, soupeř hrálo o dvanácti a vyšší moc rozhodla. Z představení pana Novotného jsme hodně znechuceni.´´



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno B
Janda Petr (trenér Kopidlna): První poločas jsme nezačali vůbec dobře naopak soupeř bojoval, napadal vysoko a odměnou jim byli dva góly po chybách naší obrany. Až gól Šafaříka nám vnesl trochu klidu. Od 40 min. jsme hráli proti deseti. Druhý poločas jsme měli na to, aby jsme výsledek otočili, ale dobře hrající soupeř nám opět po chybě obrany v 73 min. dal 3 gól. Rychlá odpověď Černovského nás vrátila do hry a v 87 min. Janáček krásnou střelou srovnal na 3:3. Na penalty jsme byli šťastnější. Výborný výkon podal Ondra Černovský, který hrál v sobotu celý zápas za A mužstvo a za nás odehrál výborně také celý zápas, dal gól na 2:3 a vstřelil rozhodující penaltu.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhrádí): K zápasu se nemá cenu vyjadřovat. Režíroval ho jako vždy, když nás píská, rozhodčí Novotný, který podal tragický výkon.



Sestavy


FK Kopidlno B
V. Kohut [-] - J. Janáček [-] , L. Strnad [-] , V. Kazda [-] , M. Kateřiňák [-] - O. Černovský [-] , M. Šafařík [-] , P. Komárek [-] (58. T. Vodička [-] ) , J. Komárek [-] - P. Zedek [-] , P. Klaban [-] (67. M. Valnoha [-] )

SK Podskalan Podhradí
M. Hlaváč [-] - M. Munzar [-] , J. Štolovský [-] , P. Pištěk [-] , K. Ziegelheim [-] - D. Zelinger [-] (83. R. Voldán [-] ) , K. Javernig [-] , M. Klein [-] (87. P. Matouš [-] ) , M. Portyš [-] - M. Říha [-] , L. Kraus [-] (62. O. Ramšák [-] )

ŽK: 30. M. Munzar . ČK: 40. M. Munzar .
Hráči zápasu: M. Šafařík - M. Portyš .
Místo: Kopidlno. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Novotný Petr - Šťastný Martin, Šorm Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.