1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milíčeves vyloupila hnízdo Sokola Železnice a odvezla si tři body za vítězství 1:2


Branky


0

O vítězství Milíčevse rozhodl v poslední minutě Čapek a vystřelil hostům tři důležité body z derby kola OP.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý první poločas byl ukončen za smírného stavu 1:1.

Proti loňskému účastníku I.B třídy začali domácí hráči  špatně, protože již v 7.minutě chyboval v rozehrávce domácí Karban a Lukáš Novotný (zvaný CHOBOT) sám před brankářem Čisteckým nezaváhal a bylo to 0:1. Naštěstí o pět minut později ukončil dlouhé čekání na gól Kuba Mestický a krásnou střelou ze dvaceti metrů srovnal stav skóre na 1:1. Domácí byli po celý první poločas aktivnější a pohyblivější, vypracovali si i tři brankové příležitosti, v nich ale nechali vyniknout Bursu v brance Milíčevsi. Další branka již nepadla a poločasový stav byl tedy 1:1 a oba týmy měly nad čím o poločase přemýšlet. Druhý poločas se dal očekávat opět vyrovnaný.

Rozhodující branku vstřelil Čapek z Milíčevse v poslední minutě zápasu.

Po změně stran měla domácí Železnice dále více ze hry a vytvořila si další brankové příležitosti, v koncovce ale tradičně střelci Železnice selhávali, což je největším problémem domácího týmu. Hrálo se převážně na půlce hostů z Milíčevse, z velkého tlaku ale  domácí nic nevytěžili a rozhodující branku nevstřelili. V 87.minutě došlo ke smutné a nešťastné příhodě, kdy po hodně nešetrném souboji opustil hřiště zraněný domácí hráč Mestický, pro kterého musela přijet záchranka. O tom, že fotbal nemá logiku se slušná návštěva v Železnici přesvědčila v poslední minutě, kdy hostující Čapek s pomocí tyče utkání rozhodl o výhře Milíčevsi. Zápasu by spíše slušela remíza, ale jak víme, tak fotbal často nemá logiku. Milíčeves si tak domů odvezla důležité tři body do tabulky OP. Vzhledem k docela dost nervóznímu závěru zápasu se nepodařilo přesvědčit trenéra ani vedoucího mužstva k poskytnutí vyjádření, proto ohlas poskytl pan Pavel Kozák ze Železnice.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (Železnice): Pro Železnici typické utkání – víme, že přijede soupeř, kterému se moc nedaří, hráči  to podvědomě podcení, sice se celé utkání hraje v naší režii, ale koncovka je tragická a nadále náš výkon sráží do průměru. Dnes ale není ani tak důležitý výsledek, jako zdravotní stav Kuby Mestického. Celý tým mu přeje brzké uzdravení a návrat na trávník. Mně osobně se ten zákrok na něho hodnotí špatně, protože jsem to  viděl přes celé hřiště. Názory potom padaly různé, a tak jen hostující hráč, který se s Kubou střetl, asi ví, jak dalece to bylo úmyslné.

FC VTJ Milíčeves
Berný Jan (vedoucí Milíčevse): Zápas pro nás začal výborně, když jsme se po pěkné akci ujali vedeni. Bohužel jsme se z něho neradovali dlouho, když domácí krásnou ranou zpoza vápna srovnali. Domácí pak byli po zbytek první půle nebezpečnější a vytvořili si několik šancí, které zůstaly nevyužity díky skvěle chytajícímu Bursovi. Druhy poločas přinesl vyrovnanější hru, bez vyložených šancí. Když už se všichni chystali na penaltový rozstřel, ujala se v poslední minutě naše ojedinělá střela, která rozhodla o naší šťastné výhře.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] - M. Kahún [-] , M. Karban [-] , T. Jerie [-] - M. Daniš [-] , P. Crha [-] (56. D. Barták [-] ) , M. Beránek [-] , M. Pejskar [-] (70. J. Daniš [-] ) , J. Bartoš [-] (46. O. Drahoňovský [-] ) , J. Zachoval [-] (49. M. Daniš [-] ) - J. Mestický [-] (87. J. Nožička [-] )

FC VTJ Milíčeves
M. Bursa [-] - L. Novotný [-] , M. Havránek [-] , J. Bursa [-] , P. Špicar [-] - J. Březský [-] , M. Marhan [-] (89. R. Adamec [-] ) , V. Havelka [-] , J. Roman ml. [-] , M. Roman [-] (74. L. Valtera [-] ) - J. Čapek [-]

Hráči zápasu: J. Čapek , L. Novotný .
Místo: Železnice. Počet diváků: 139. Rozhodčí: Haken Tomáš - Skrbek Josef, Šamko Vladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.