Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice potvrdila roli favorita a v klidném tempu porazila Jičíněves 5:1


Branky


0

Zápas rozhodl dvěma brankami Zachoval a třemi asistencemi Patrik Crha, o kterém mluvil v minulém rozhovoru s hráčem kola jeho spoluhráč Čistecký Josef.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačná záležitost pro domácí tým, který nedal hostům sebemenší šanci vydolovat body do tabulky.

Železnice chtěla v tomto zápase potvrdit roli favorita a získat všechny tři bodyProti týmu, který Železnice nedokázala v uplynulé sezóně  porazit začali domácí hráči hodně aktivně a od začátku Jičíněves přehrávali. V první šanci zápasu se ocitl domácí Patrik Crha, ale nedokázal brankáře hostí Duška prostřelit. V 10.minutě stejný hráč zatáhl míč po pravé straně a adresoval ideálně přihrávku Beránkovi před prázdnou branku – 1:0. O dvě minuty později domácí opět využili obranné laxnosti levého kraje obrany Jičíněvse a zopakovali stejný kousek – tentokrát přihrával Beránek na Zachovala a 2:0. Poté se do čisté gólové šance dostal hostující Poláček, ale zamířil těsně mimo branky Čisteckého tyče. Potřetí se stav zápasu změnil ve 20.minutě, když se po rohu prosadil hlavou nekompromisně Zachoval. Přes další slušné střelecké příležitosti padla čtvrtá branka  až dvě minuty před poločasovou přestávkou, kdy efektně patičkou uvolnil Crha Beránka a ten zvýšil na 4:0.  Poslední slovo v první půli měl ale hostující hráč Poláček, který po krásných 224 minutách ukončil Čisteckého (mimo jiné již dvakrát hráč kola OP) neprůstřelnost a snížil na 4:1.

V pouťovém tempu si hráči Železnice došli k povinnému vítězství 5:1.

Všichni byli zvědaví, jestli se Jičíněves po poločasové přestávce vrátí do zápasu. Hned od začátku bylo ale jasné, že tomu tak nebude a zápas se dohraje jen z povinnosti. Celý druhý poločas se odehrál tedy v režii domácích hráčů. Železnice se poměrně lehce dostávala do gólových šancí, které ale stejně lehce zahazovala. Její střelci si totiž v koncovce  počínali neskutečně laxně a bylo znát, že se již na zakončení za rozhodnutého stavu příliš nesoustředí. Naštěstí Jičíněves nebyla tentokrát soupeřem, který by ji za to nějakým způsobem trestal. V závěru zápasu přišel na hřiště veterán Michal Daniš a ukázal, jak  má střelec s gólovou šancí naložit  a stanovil stav zápasu na konečných 5:1. Železnice si v tréninkovém tempu došla k vítězství 5:1 a k povinným třem bodům do tabulky, což je drží neustále na špici tabulky OP. Železnice ve třech zápasech inkasovala jediný gól, na čemž nese největší zásluhu brankář Čistecký.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Tominec Dimitrij (trenér Železnice): Pokud můžeme být s něčím spokojeni, pak jen s bodovým ziskem. Dnes jsme si mohli udělat skóre na celou sezónu a místo toho jsme pořádali festival zahozených šancí. Je neuvěřitelné, jak naši střelci lehkomyslně řešili koncovku. Bohužel ani obrana nehrála proti příjemnému soupeři bezchybně. Jediné, co se od úvodních utkání mírně zlepšilo, byl herní projev. Abych nebyl úplně negativní tak musím přiznat, že akce, které skončily góly, diváky určitě v nevlídném počasí zahřály.

TJ Sokol Jičíněves
Muška Libor (trenér Jičíněvse): V našem týmu bylo úplně vše špatně, byla to bída. Můžeme být rádi za konečné skóre, protože to mohlo být klidně 8:1. Hráčům se nechtělo běhat, bylo to bez nápadu. Snad bude zápas příští týden z L. Bělohrad B úplně jiný. Pochválit můžu snad jen mladého střelce Poláčka, který ukončil neprůstřelnost Čisteckého.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] - T. Jerie [-] , M. Kahún [-] , M. Karban [-] - M. Beránek [-] (83. T. Čapek [-] ) , M. Daniš [-] , J. Bartoš [-] (67. O. Drahoňovský [-] ) , M. Pejskar [-] (89. M. Daniš [-] ) - P. Crha [-] (79. J. Daniš [-] ) , J. Zachoval [-] (74. J. Nožička [-] ) , J. Mestický [-]

TJ Sokol Jičíněves
O. Dušek [-] (46. J. Szkibik [-] ) - D. Skořepa [-] , J. Vlasatý [-] , P. Komárek [-] , M. Mendl [-] - J. Šebek [-] , J. Poláček [-] , J. Suchánek [-] , P. Splítek [-] , M. Doleček [-] - J. Dittrich [-]

ŽK: 16. J. Šebek .
Hráči zápasu: J. Zachoval , P. Crha , M. Beránek .
Místo: Železnice. Počet diváků: 74. Rozhodčí: Šťastný Martin - Pikeš Roman, Šorm Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.