1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Před krásnou diváckou kulisou se Železnice radovala z hubeného vítězství 1:0


Branky


0

V dnešním zápase o vítězství domácích rozhodl skvělými zákroky brankář Železnice Čistecký Josef, když zlikvidoval několik jasných příležitostí hráčů Podskalanu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový první poločas nabídl divákům vcelku nudné představení

V prvním kole přivál los na železnický pažit nevyzpytatelného soupeře, se kterým domácí často ztráceli body. V prvním poločase hráči nabídli plno nepřesností, hra byla ve větší míře bez pohybu a potřebné agresivity v soubojích. Přesto měli mírnou převahu domácí hráči, kteří si ale výraznější šanci nevypracovali. Na druhé straně se musel perfektním zákrokem předvést domácí brankář Čistecký, který zlikvidoval samostatný nájezd Martina Říhy. Ke konci pološasu bylo nebezpečnějším mužstvo Podskalanu, ale Čistecký nedovolil nikomu skórovat. Proto se do kabin odcházelo za bezbrankového stavu 0:0, když hráči divákům nepředvedli nic úchvatného.

Druhý poločas rozhodla jediná branka v síti hostů, kterou vstřelil domácí záložník Bičiště Petr

Po příchodu z kabin se již zanedlouho stav utkání změnil, protože se v 51. minutě prosadil šťastnou tečí domácí hráč Bičiště Petr, který poslal domácí do vedení 1:0. O chvíli později prováhal další velkou šanci domácích Mestický Jakub. Mezi 50. a 70. minutou měli míč více na kopačkách domácí hráči, ale k nějaké výrazné brankové příležitosti se nedostali. V závěru utkání přišel očekávaný tlak Podskalanu. Z tohoto tlaku vzešlo několik brankových příležitostí, ale proti byl nejlepší hráč utkání domácí brankář Čistecký Josef. Rozhodčí Šamko ukončil před pěknou diváckou kulisou (158 diváků) zápas za stavu 1:0 pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel: Dnes byl nejlepším hráčem domácí brankář Čistecký, díky kterému máme všechny 3 body. Jinak se dnes na fotbal moc dívat nedalo, což mi připomínalo ligový zápas Ostrava - Slavia.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér): Už jsme již tři zápasy nevstřelili Železnici branku, nad tím se musíme zamyslet. Jsem nespokojený s výsledkem a především s proměňováním šancí.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
J. Čistecký [-] - T. Jerie [-] , M. Karban [-] , F. Procházka [-] , M. Kahún [-] - M. Beránek [-] , D. Barták [-] , J. Bartoš [-] ( J. Zachoval [-] ) , P. Bičiště [-] (89. J. Daniš [-] ) - J. Mestický [-] (68. M. Pejskar [-] ) , P. Crha [-]

SK Podskalan Podhradí
J. Kracík [-] - M. Munzar [-] (87. R. Veselý [-] ) , R. Voldán [-] , K. Ziegelheim [-] , M. Veselý [-] - P. Pištěk [-] , M. Klein [-] (59. K. Javernig [-] ) , D. Zelinger [-] , M. Portyš [-] - O. Ramšák [-] (76. J. Štolovský [-] ) , M. Říha [-] (46. L. Kraus [-] )

ŽK: 65. M. Beránek .
Hráči zápasu: J. Čistecký - M. Veselý .
Místo: Železnice. Počet diváků: 158.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.