Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chomutice deklasovaly soupeře z Lužan 5:0


Branky


0

Chomutice doma opět nadělovali, když porazily soupeře z Lužan 5:0. Hattrick vstřelil domácí kapitán Jaroslav Novotný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla jedna branka v síti Lužan

V sobotu přijelo na hřiště domácích mužstvo z Lužan. Chomutičtí hráči chtěli odčinit porážku z minulého kola, a tak se na zápas velmi dobře připravili. Od úvodního hvizdu rozhodčího Odvárka zatlačili domácí hráči hostující celek na jejich polovinu a začali si vytvářet dobré šance, kde gól, jak se říká, visel ve vzduchu. Domácí hráči soupeři prakticky nic nepovolili, a tak přišla 25. minuta, kdy zahrávali rohový kop. Jeho aktérem byl Pavel Šmejda (Za zmínku stojí, že tento zkušený hráč "srdcař" chyběl v mužstvu v minulém kole a dá se říci, že chyběl hodně! Svojí morální podporou vždy vyhecuje mužstvo k vynikajícímu výkonu), který doslova posadil centr z rohu na hlavu kapitána Chomutic Jaroslava Novotného, který nedal šanci hostujícímu brankáři na 1:0. Po vedoucím gólu se domácí hráči znovu zakousli do soupeře, jejich tlak sílil, jenže do poločasu se už náskok nepovedlo zvýšit, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Druhý poločas jasnou záležitostí pro domácí borce.

Začátek druhé půle patřil hostům z Lužan, kteří chtěli s utkáním ještě něco udělat. Vytvořili si několik šancí a tu největší bravurně zlikvidoval domácí brankář Tomáš Čapek. To bylo od hostů vše! Přišla 59. minuta a Chomutičtí zahrávali další rohový kop, kde se po centru nejlépe ve vápně zorientoval Jaroslav Novotný a pohotově zakončil přesnou střelou na 2:0. Od tohoto gólu bylo na hřišti jen jedno mužstvo, a to mužstvo domácích. Když v 64. minutě po centru Michala Kloutvora do vápna pohotově zakončil Tomáš Scháňko na 3:0 bylo jasné, kdo si z tohoto zápasu připočte tři body do tabulky. Jenže ze strany Chomutic to ještě nebylo vše. V 73. minutě po ruce hostujícího hráče ve vápně zahrávali Chomutice pokutový kop, ke kterému se postavil kapitán Chomutic "Jájin" (mimochodem pro Kopidlno!! - to je ten Jájin, kterého jste v minulém kole hledali na hřišti a škodolibě se mu vysmívali - vzkaz od hráče: "Máte štěstí, že jsem neměl svůj den.") a zvýšil na 4:0 svým hattrickem. Hned o tři minuty později, tedy v 76. minutě domácí záložník Milan Šubrt prostřelil vše ve vápně a billiardovým způsobem stanovil konečný výsledek na 5:0. Zbytek zápasu se jen dohrával, a tak chomutičtí mohli slavit opět zasloužené vítězství a další tříbodový zisk.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chomutice
Kloutvor Miroslav (trenér Chomutic): Děkuji všem hráčům, jak se připravili na tento zápas. Byla vidět chuť a síla mužstva udělat vše pro další domácí vítězství. To nám v minulém kole chybělo. Utkání jsme měli po většinu hrací doby pod kontrolou. Začátek druhého poločasu jsme zaspali, kdy hosté zahrozili několika dobrými šancemi, které naštěstí neproměnili. Po druhém gólu už na hřišti bylo jen jedno mužstvo, a to Chomutic. Přeji hostujícímu trenéru z Lužan panu Drusanovi brzké uzdravení hráčů ze základní sestavy, aby v jarní části mohli předvádět fotbal, na který jsme od nich zvyklí.

TJ Sokol Lužany
Bryscejn Roma (Lužany): I když je výsledek 5:0, tak tomu hra moc neodpovídala. Kluci bojovali, jezdili po zadku a byli dobrým soupeřem. Lehce to Chomuticím nedali, soupeř byl kvalitní, takže měli navrch nad naším mladým týmem. První poločas byl v režii Chomutic a druhý poločas byl vyrovnanější a Lužany byly i chvílemi lepší, ale neproměnili šance a domácí trestali brankami. Krásné počasí a i na fotbal se dalo koukat.



Sestavy


TJ Sokol Chomutice
T. Čapek [-] - T. Scháňko [-] , J. Gabriel [-] , O. Plítek [-] , J. Voháňko [-] - P. Šmejda [-] , M. Kloutvor [-] (78. O. Sýkora [-] ) , M. Šubrt [-] , L. Michálek [-] (46. R. Ulrych [-] ) - J. Novotný [-] , O. Lemberk [-] (67. L. Huráň [-] )

TJ Sokol Lužany
J. Ponikelský [-] - P. Tománek [-] , V. Brožíček [-] (63. P. Volšička [-] ) , V. Šídlo [-] , A. Mikule [-] (71. J. Hlavatý [-] ) - J. Patřín [-] (44. T. Zich [-] ) , M. Hofman [-] , V. Ponikelský [-] , T. Pozler [-] (78. M. Srb [-] ) - O. Mikule [-] , L. Ondráček [-]

ŽK: 90. P. Šmejda - 15. V. Brožíček , 72. P. Volšička .
Hráči zápasu: T. Čapek , J. Novotný .
Místo: Chomutice. Počet diváků: 61. Rozhodčí: Odvárko Jakub - Šnajdr Michal, Soukup Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.