Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

1.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Železnice přejela Starou Paku bez problémů 6:0


Branky


0

V souboji dvou technicky dobře vybavených týmů, které ale mají velké problémy s koncovkou, se dal čekat vyrovnaný a pohledný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodla rychlá branka domácího Mestického.

Hosté ale nezačali zrovna šťastně -  ve 3.minutě neudržel gólman Zlatník lehkou střelu Bartáka z levého křídla a pro dobíhajícího Mestického nebyl tentokrát problém trefit prázdnou branku a poslat Železnici do vedení. Hosty to ale nezlomilo a aktivní hrou si vytvořili mírný tlak, z něhož pramenily i dobré příležitosti. Naštěstí pro domácí mířily střely mimo Šukovu branku. Největší příležitost měl po přímém kopu  v 16.minutě Rolf, jeho hlavička ale o centimetry minula domácí branku. Postupem času se hra vyrovnala, snaha obou týmů však končila nepřesnými finálními přihrávkami ještě před pokutovým územím soupeře a fotbalu si divák v tomto čase moc neužil. Poločas tedy byl ukončen za stavu 1:0 pro domácí Sokol a do druhého poločasu bylo potřeba ještě nějaké branky přidat, protože Stará Paka v prvním poločase byla vyrovnaným soupeřem.

Koncert Železnice, která vstřelila nebohému soupeři 5 branek.

Po změně stran už byla z domácího týmu cítit větší snaha. Železnice zatlačila hosty na jejich půlku, trvalo ale  19.minut, než  dokázala vyvinutý tlak  gólově zužitkovat. Potom to ovšem stálo za to – během čtvrthodiny  mezi 64. a 79.minutou dokázali domácí střelci to, co se jim dlouho nedařilo. Využili alespoň polovinu svých šancí, vstřelili pět branek a rozhodli o jednoznačném výsledku zápasu. Většinou se jednalo o pěkné akce na jeden dotek s pohotovým zakončením, proti kterému neměl Zlatník moc šancí. Pro hosty hodně krutý výsledek, ale domácí tým konečně proměňoval šance, které si vypracoval, což se v minulých zápasech vůbec nedařilo. Důležitý zápas zvládli domácí na jedničku, pochvalu zaslouží především za druhý poločas. Nejlepším hráčem zápasu byl podle domácího jednatele pana Kozáka obránce Jerie Tomáš, který byl za výkon nominován do sestavy kola OP.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Železnice
Kozák Pavel (jednatel týmu Železnice): Po nevýrazném prvním poločase, kdy byli hosté mírně lepším týmem, se po změně stran naši diváci konečně dočkali brankové úrody. Tolik gólovek si vytváříme téměř každý zápas, Stará Paka jen měla tu smůlu, že nám to tam dnes padalo. Za zodpovědný výkon dnes můžeme pochválit celý tým, důležitý byl maximálně spolehlivý výkon Šroubka na stoperu.

TJ Sokol Stará Paka
Hoška Ladislav (trenér Staré Paky): Bez komentáře.



Sestavy


TJ Sokol Železnice
P. Šuk [-] - Š. Kracík [-] , T. Jerie [-] , J. Bartoš [-] (46. M. Karban [-] ) , M. Beránek [-] , M. Daniš [-] - D. Barták [-] , P. Bičiště [-] (68. V. Nosek [-] ) , J. Zachoval [-] (78. J. Zikmund [-] ) - J. Mestický [-] (61. J. Daniš [-] ) , P. Crha [-]

TJ Sokol Stará Paka
J. Zlatník [-] - O. Mercl [-] , J. Jerie [-] (46. J. Fejfar [-] ) , D. Pakosta [-] , J. Bíl [-] (36. O. Pavlíček [-] ) - V. Pospíšil [-] , D. Rolf [-] , A. Pánek [-] , J. Blažek [-] - V. Kazda [-] , A. Brzybohatý [-]

ŽK: 15. Š. Kracík - 24. J. Bíl , 70. D. Rolf .
Hráči zápasu: P. Šuk , J. Zachoval , P. Crha .
Místo: Železnice. Počet diváků: 137. Rozhodčí: Haken Tomáš - Střížka Daniel, Kučera Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.