0:4
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka B zvítězila v Žereticích a přezimuje na pozici lídra


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólové vedení favorizovaných hostů

Rezerva Sobotky cestovala v posledním kole podzimní části na půdu Žeretic, kde byla favoritem na zisk tří bodů. Za vítězstvím ji navíc táhl fakt, že se mohla dostat na pozici půlmistra celé soutěže. Hosté nakročili za kýženým výsledkem v 18. minutě, kdy ji zařídil vedení Pavel Chrpa. Důležitou branku na 2:0 přidal o dvanáct minut později Jiří Nývlt. Domácí se nedokázali střelecky prosadit, a tak odcházeli Sobotečtí do kabin s nadějným dvougólovým náskokem.

Potvrzení náskoku a zasloužené vítězství

Po změně stran přidala Sobotka zásluhou Mikuleckého a Halbycha další dvě branky a po vítězství 4:0 tak poskočila na pozici podzimního lídra soutěže.



Sestavy


Žeretice
L. Řehák [-] - Z. Lejdar [-] , K. Polanecký [-] (77. J. Jiránek [-] ) , T. Řeháček [-] (46. P. Jebavý [-] ) , D. Jebavý [-] (63. O. Polák [-] ) , P. Holman [-] (46. J. Volek [-] ) , M. Zemánek [-] , L. Pažout [-] , D. Havelka [-] , M. Honzák [-] , M. Šeps [-]

SK Sobotka B
P. Chrpa [-] - P. Procházka [-] , J. Ort [-] , D. Mikulecký [-] , J. Nývlt [-] (52. P. Zahradník [-] ) , F. Stoklasa [-] (77. J. Kužel [-] ) , L. Halbych [-] , M. Topič [-] , P. Chrpa [-] , M. Žďánský [-] , M. Prokorát [-]

ŽK: 54. L. Halbych .
Místo: Žeretice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Střížka Daniel - ZEMÁNEK Milan (N), KNYTL Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.