Hosté rozhodli o své výhře v první půli


Branky


0

Utkání týmů z horní poloviny tabulky rozhodli hosté ve svůj prospěch už v prvních 45 minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deštivé sobotní odpoledne přilákalo jen hrstku fotbalových fanoušků. Ti během první půle mohli vidět na obou stranách několik pěkných akcí, ze kterých hosté vytěžili maximum. A poločasové vedení 0:3 je dokázalo natolik uspokojit, že hned z počátku druhé půle dovolili domácím snížit po pěkné souhře na 1:3. Kdo čekal, že se na hřišti začne něco dít, tak byl zklamán. Domácí místo, aby začali hrát, tak začali diskutovat mezi sebou a hostům jen stačilo odehrávat míč do bezpečí od své brány. A když po jedné z akcí hosté dostali po faulu šanci zahrávat pokutový kop, tak míč skončil pouze na břevně domácí svatyně.

V úplném závěru zápasu přišly už jen zbytečné tvrdé souboje, kde místo závěrečného tlaku měli diváci možnost shlédnout jen nedisciplinovanost domácích hráčů.

Tři body si zcela zaslouženě odvezla Lukavice. Křivice se tentokrát porazily vlastními chybami.



Sestavy


Křivice
T. Kučera [-] - J. Svoboda [-] , J. Šreibr [-] , M. Kamš [-] , L. Štěpán [-] , P. Jícha [-] , M. Kočí [-] , V. Zima [-] , L. Tobiášek [-] , R. Pojezdala [-] , Z. Lebeda [-]

TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - L. Nosek [-] , P. Drašnar [-] , P. Stříteský [-] , T. Janoušek [-] , T. Šabata [-] (75. L. Homola [-] ) - Z. Kába [-] , T. Polívka [-] , M. Cvejn [-] - S. Bartoš [-] , P. Pauker [-] (46. J. Voltr [-] )

ŽK: 70. J. Svoboda , 86. M. Kamš .
Místo: Křivice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prokeš Jiří - ŘÍHA Karel (N), JIRSA Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.