4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Častolovice znovu triumfovaly, výhru se Slatinou vystřílel Přikryl


Branky


0

Častolovice nedaly protivníkovi ze Slatiny žádnou šanci a ve vzájemném souboji vyhrály vysoko 4:0. O dva ze čtyř zásahů se postaral matador v častolovickém dresu Miroslav Přikryl, který půlhodinu před závěrečným hvizdem v rámci jediné minuty zvyšoval na tři a čtyři nula. Domácí tak navázali na povedený výkon proti Kostelecké Lhotě, Slatina naopak tentokrát zůstala bez bodu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit se v první půli nadřel, do přestávky vedl jen o gól

Častolovičtí fotbalisté si v minulém kole při penaltovém rozstřelu vyšlápli na Kosteleckou Lhotu a nabyté sebevědomí chtěli uplatnit i proti Slatině. Ta se ale díky pečlivému jarnímu sbírání bodů odpoutala od posledního místa tabulky a na půdu svého soupeře rozhodně neodjížděla s malými cíli. Domácí však už od začátku ukazovali, kdo je na hřišti pánem a v 35. minutě vsítili úvodní branku zápasu.  O tu se postaral Miroslav Kalousek. Do poločasu Slatina dokázala veškerým ostatním pokusům častolovické ofenzivy odolat a do kabin odcházel jen s jednogólovým mankem. 

Přikryl zaválel jako zamlada, za minutu vsítil dvě branky

Domácí odstartovali druhé dějství úspěšněji než jejich protivník a v 54. minutě odskočili zásluhou Zdeňka Nováka na dvoubrankový rozdíl. Slatině se v útoku nedařilo a žádný ze svých pokusů mezi tyče nedopravila. Po šedesáti minutách hry navíc zaúřadoval zkušený matador v častolovickém dresu Miroslav Přikryl. Třiačtyřicetiletý útočník zaznamenal v rozmezí 62. a 63. minuty dva přesné zásahy a svým gólovým příspěvkem de facto rozhodl utkání, které skončilo výsledkem 4:0 ve prospěch domácích. Ti si připsali povinnou výhru a vylepšili skóre. V tabulce nyní okupují sedmou příčku. Slatina zažila memento z podzimních bojů a  odjela domů s menším výpraskem. S jednobodovým náskokem na Voděrady je v pořadí přeboru třináctá. 



Sestavy


AFK Častolovice
J. Jedlička [-] - S. Lorenc [-] , Z. Novák [-] (70. P. Šašek [-] ) , J. Čihák [-] - A. Suchý [-] (73. M. Huňara [-] ) , A. Kuhn [-] , M. Slavík [-] , V. Sršeň [-] (46. J. Karásek [-] ) - J. Brandejs [-] , M. Přikryl [-] (70. R. Jedlička [-] ) , M. Kalousek [-]

Slatina
S. Hynek [-] - J. Vodák [-] (62. M. Hovad [-] ) , J. Hrabák [-] , M. Mihulka [-] , M. Bednář [-] , V. Landa [-] , J. Čižinský [-] , J. Svoboda [-] , F. Svoboda [-] , T. Mazura [-] , M. Felcman [-]

ŽK: 19. Z. Novák , 65. J. Karásek - 45. J. Hrabák , 72. M. Bednář , 72. M. Hovad .
Místo: Častolovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Jindáček Milan - DOSTÁL Zdeněk (N), ŠUPLER Evžen (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.