Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2016 17:00

18.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voděrady se nadále topí na dně tabulky, prohrály i s Javornicí


Branky


0

Voděrady potřebovaly ve 4. jarním kole nutně bodovat, aby neztratily kontakt s ostatními celky, které bojují o záchranu. Na jejich půdu však přijela silná Javornice, která dokázala nadělit čtyři branky i obávanému Deštnému. Hosté potvrdili roli favorita a převálcovali domácí mužstvo 5:1. Na jaře tak oslavili čtvrtou výhru, Voděradští naopak čtvrtou porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli rozsekly dvě rychlé branky z úvodní pětiminutovky

Začátek zápasu nezastihl Voděrady v příliš dobré formě a už po třech minutách hry prohrávaly 0:2. Javornice na soupeře ze dna tabulky vlétla nekompromisním způsobem a do jednogólového vedení se dostala po necelých stoosmdesáti sekundách od úvodního hvizdu. Po závaru ve vápně poslal balon obloučkem do pravého horního rohu Steklíkovy svatyně Jan Bárta. O pár vteřin později se k míči dostal matador Jakub Kráčmer, udělal kličku před vápnem a dělovou ranou, která se nejdřív napálila břevno, a pak teprve zapadla do branky, zvýšil už na 2:0. Voděrady utkání i přes nepříznivý vývoj nezabalily a poté, co se hra hodně vyrovnala, snížili na 1:2. Gólový zásah ze 40. minuty zařídil Jakub Koráb. Ten využil trestného kopu a s tečí zdi poslal míč do protipohybu hostujícího gólmana. 

Javornice se po přestávce rozstřílela, nakonec dala Voděradům pětku

Domácí ve druhém dějství navázali na zlepšený výkon ze závěru první pětačtyřicetiminutovky. Během svých ofenzivních manévrů na polovině Javornice však znovu ukazovali, jak špatně jsou na tom s proměňováním šancí. Ani jednu z několika slibných příležitostí totiž nedokázali využít a byli to opět Javorničtí, kdo gólově udeřil. V 70. minutě utekl voděradské obraně Jan Bárta a svou druhou brankou duelu zvýšil na 3:1. Javornice poté ještě přidala další dva přesné zásahy, o které se postarali Daniel Suk v 80. a Martin Šrefl v 90. minutě.  Voděrady už nijak nezareagovaly a na domácím hříšit padly 1:5. V tabulce tak zůstaly na poslední 14. místě, Javornice je pátá. 



Ohlasy k zápasu


Voděrady
Lukáš Steklík: Absolutně jsme prospali začátek utkání. Javornice na nás vletěla ve vysokém tempu a vyplatilo se jí to. Brzy vedla 2:0. Pak se hra trochu vyrovnala a po našem trestném kopu to bylo 2:1. Ve druhém poločase jsme měli 20 minut tlak, ale prostě nedáme góly ze hry. Pak jsme dostali branku na 3:1 a bylo po zápase.




Sestavy


Voděrady
L. Steklík [-] - O. Podsztavek [-] , T. Falta [-] , D. Toman [-] , S. Holoubek [-] (78. V. David [-] ) , J. Koráb [-] , P. Kopecký [-] , L. Michl [-] , T. Poledno [-] , P. Šimerda [-] (82. P. Brandejs [-] ) , J. Mrázek [-]

Javornice
L. Kasper [-] - J. Resl [-] , S. Koutský [-] , P. Kasper [-] (82. L. Harbich [-] ) , D. Suk [-] - M. Štěpánek [-] , T. Krunčík [-] (87. M. Plíhal [-] ) , J. Bárta [-] (75. M. Šrefl [-] ) , J. Kráčmer [-] - J. Kovaříček [-] , A. Krejčí [-] (85. P. Chlachula [-] )

ŽK: 30. J. Koráb , 65. O. Podsztavek - 32. J. Bárta , 38. P. Kasper .
Místo: Voděrady. Počet diváků: 82. Rozhodčí: Moravec Miroslav - REICHL Petr, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.