1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel Rokytnice – Voděrady bez branek, na penalty zvítězili domácí


Branky


0

V souboji dvou mužstev ze spodní poloviny tabulky nepadla v průběhu celých devadesáti minut ani jedna branka. O vítězi utkání tak musely rozhodnout pokutové kopy, po kterých se radovala Rokytnice. Ta přestřílela Voděrady v závěrečné penaltové loterii poměrem 5:4. Hosté po vítězství Slatiny klesli na poslední místo tabulky, Rokytnice je jedenáctá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládla bojovnost, žádná branka nepadla

Rokytnice schytala v 16. kole osmibrankový výprask od Deštného, a tak chtěla na domácím hřišti porážku odčinit výhrou s předposledními Voděrady. Ty i přes slušné výkony v obou předchozích jarních zápasech rovněž prohrály a jejich cílem pro třetí zápas proto bylo vítězství. Od úvodních minut bylo jasné, že se duel odehraje s velkou bojovností. Rokytnická obrana pracovala velmi dobře a eliminovala velkou zbraň hostí – rychlý přechod do útoku. Voděrady proto hrozily jen ze standardních situací. Domácí naopak po pěkné ofenzivní akci nastřelili břevno. 

Gól diváci neviděli ani ve druhé půli, Rokytnice nastřelila jen tyč

Druhý poločas nabídl hrstce přihlížejících diváků takřka stejnou podívanou jako první dějství. Oba soupeři vycházeli z dobře organizované obrany a šance se rodily jen ojediněle. Pokud se jeden z týmů do nějaké dostal, jeho střelci ji neproměnili. Největší příležitost ke skórování měla Rokytnice, která nastřelila tyč. Po bezbrankových devadesáti minutách tak musely rozhodnout penalty. 

Hrdinou penalt byl rokytnický Cit, dvě penalty vychytal a třetí sám proměnil

Na rozdíl od dvou bezgólových poločasů už při penaltách branky padat začaly. Oba týmy ukázaly, že střílet umí, protože z penaltového puntíku se trefili takřka všichni, kteří se k balonu postavili. O něco šťastnější nakonec byli domácí. Jejich hrdinou byl brankář Martin Cit, který dva pokutové kopy chytil a v závěru sám vstřelil ten rozhodující. Rokytnice tak vyhrála na penalty 5:4 a celkově získala o jeden bod navíc za konečnou výhru 1:0. V tabulce nyní okupuje 11. příčku, Voděrady i přes získaný bod pořadí okresního přeboru uzavírají. 



Ohlasy k zápasu


1. FC Rokytnice
Martin Cit: Naše obrana dnes hrála oproti minulému zápasu fakt dobře, soupeř hrozil prakticky jen ze standardních situací, naopak my mohli dát minimálně jeden gól ze hry. Bohužel se nám prostě nedaří střílet branky. Druhý bod jsme naštěstí vybojovali aspoň v penaltovém rozstřelu.

Voděrady
Lukáš Steklík: Velmi vyrovnané utkání, které mnoho fotbalové krásy a umu nepřineslo. Jedna půlka hřiště byla velmi měkká a podmáčená, i to asi zavinilo tu ''holomajznu''. Většinu času byli lepší domácí a měli míč na noze, my hrozili pouze z brejků. Kdyby nepřišel špatně odpískaný ofsajd, možná by se nám povedlo zvítězit, ale na možná se nehraje a tak přišly na řadu penalty. Ty ovládl domácí brankář M. Cit, který dvě důležité a špatně kopnuté penalty chytil a tu rozhodující šestou sám proměnil.



Sestavy


1. FC Rokytnice
M. Cit [-] - L. Houser [-] (46. F. Havlíček [-] ) , P. Koukol [-] , R. Bellan [-] (60. D. Cit [-] ) , P. Pelant [-] , P. Chudý [-] , J. Stoklas [-] , L. Hůlka [-] , R. Presbruchý [-] , R. Hloušek [-] , L. Levý [-] (68. M. Kaška [-] )

Voděrady
L. Steklík [-] - S. Holoubek [-] (69. P. Brandejs [-] ) , O. Podsztavek [-] , D. Toman [-] , M. Derner [-] (83. P. Řezníček [-] ) , J. Koráb [-] , P. Kopecký [-] , L. Michl [-] , T. Poledno [-] , P. Šimerda [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 65. P. Pelant , 78. R. Hloušek - 32. D. Toman , 55. L. Steklík , 85. P. Šimerda .
Místo: Rokytnice v O.h.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Špaček Ladislav - ŠPAČKOVÁ Jana, MAREŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.