3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vamberk znovu s výhrou a čistým kontem, jako dalšího soupeře skolil Žďár


Branky


0

Žďáru se v prvním jarním kole podařilo získat cenný skalp lídra přeborové tabulky z Lukavice. Jeho fotbalisté se však chtěli předvést i v následujícím zápase, ve kterém zajížděli do Vamberka. Tentokrát se však žádné další překvapení nekonalo a Baník přibalil Žďáru na cestu domů tři góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli už v první půli

Hostující celek, posilněný vítězstvím nad prvním týmem tabulky, vstoupil do utkání se třetím Vamberkem velmi neohroženě a v úvodní dvacetiminutovce mu byl vyrovnaným soupeřem. Vamberečtí na úvod jara porazili Petrovice a dobře začali i proti následujícímu protivníkovi. Ve 23. minutě otevřel skóre Milan Ponikelský pěknou střelou ze střední vzdálenosti, pojišťovací gól pak vsítil o dvanáct minut později Roman Samek. Ten využil zaváhání hostující obrany a zcela nehlídán překonal Šrajbra nadvakrát střelou z vápna.

 

Žďár měl spoustu šancí, gólově úspěšní ale zase byli jenom Vamberečtí

Ve druhém poločase na sebe Žďárští sice upozornili několika podařenými akcemi, kýženou kontaktní branku se jim ale vstřelit nepodařilo. V závěru navíc ve snaze zvrátit výsledek otevřeli obranu, což mělo za následek další inkasovaný gól. Ten padl z kopačky Josefa Luňáčka v 89. minutě a zajistil Baníku definitivní výhru v poměru 3:0. 

Domácí se po výhře drží v bodovém závěsu za vedoucí dvojicí Lukavice-Deštné. Na vedoucí celek ztrácí dva body, na Deštnou pouhý bodík. Obranné řady v čele s brankářem Hlachem si navíc připsaly druhé čisté konto jara, které bude důležité v celkovém skóre při vyvrcholení sezony. Žďár už žádné překvapení nepřichystal a po prohře zůstal na svém desátém místě. 

 



Ohlasy k zápasu



Žďár
Petr Malijovský: Doposud, kromě Deštného, dostal ve Vamberku každý minimálně "bůra", ale troufám se říct, že jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Navíc Vamberk posílil kádr. Bohužel jsme ale nedokázali proměnit brankové šance. Pokud bychom některé proměnili, mohli jsme jim pěkně zatopit. Vítězství si ale Vamberk nakonec zasloužil, byl fotbalovější. Mrzí nás nešťastné zranění J. Kotyzy a přejeme mu brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
V. Hlach [-] - M. Nývlt [-] , M. Pavelka [-] , J. Kotýza [-] (66. L. Fujdiak [-] ) , M. Malý [-] (66. J. Fischer [-] ) - D. Hamerský [-] (82. M. Šrom [-] ) , M. Ponikelský [-] , R. Samek [-] , J. Luňáček [-] - O. Kotyza [-] , P. Lochman [-] -

Žďár
M. Šrajbr [-] - P. Rydrych [-] , L. Hlaváč [-] , J. Burda [-] - M. Baše [-] , P. Malijovský [-] , L. Cabalka [-] - M. Vacek [-] , B. Kolář [-] , J. Lochman [-] , J. Maleček [-]

ŽK: 74. M. Pavelka - 38. J. Lochman , 62. J. Maleček , 89. J. Burda .
Místo: Vamberk. Rozhodčí: Moravec Miroslav - NEDVÍDEK Miroslav, HOLOUBEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.