2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


60. P. Pauker , 85. Z. Kába
0

Lukavice v prvním jarním kole nestačila na Žďár, a  proto si chtěla před vlastními příznivci na domácím hřišti vylepšit reputaci. Snahu odčinit porážku odnesly třinácté Voděrady, které po inkasovaných brankách z kopaček Paukera a Káby prohrály 0:2. Lukavice se díky triumfu rozpomněla na vítězné tažení z podzimu, hosté naopak znovu okusili hořkost ztraceného zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do poločasu držely Voděrady naději, neinkasovaly ani jednou

Na promáčeném lukavickém terénu se proti sobě v sobotním odpoledni postavila mužstva ze zcela opačného pólu tabulky. Na konečném skóre prvního poločasu však rozdíl nebyl vůbec znát. Voděradští hráli zodpovědně odzadu a mařili veškeré šance domácích na prolomení vlastní obrany a vstřelení branky. Svižná fotbalová podívaná tak v úvodní pětačtyřicetiminutovce žádný gól nenabídla a oba celky se rozcházely za stavu 0:0. 

Lukavice nedopustila blamáž a nasážela soupeři dva góly

Po patnácti minutách druhé půle však Lukavičtí ukázali zkušenost a po špatně sehrané standardní situací hostí utekli do brejku a dostali se do vedení. Branku zařídil Petr Pauker, který po křížné přihrávce hlavou zavěsil do prázdné svatyně. Domácím vedoucí trefa hodně pomohla. Začali být aktivnější a ze svého snažení vykřesali i druhý gól. Ten vsítil v 85. minutě Zdeněk Kába, jenž tečoval střelu Michala Drašnara až za Steklíkova záda. Dalším trefám zabránili oba brankáři, kteří předvedli množství dobrých zákroků.

 

Lukavice tak v druhém jarním zápase bodovala naplno a udržela vedoucí postavení v tabulce o bod před druhým Deštným.  Voděrady nedokázaly bodovat ani tentokrát a zůstavají se sedmi body na předposledním místě , kde je drží jen lepší skóre, než má tabulku uzavírající Slatina. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lukavice
Martin Lev: Zápas začal ve svižném tempu,z obou stran. Voděrady chtěly využít toho,že nám první jarní zápas ve Žďaru nevyšel. Ale Lukavice se nezalekla.V prvním poločase se naši střelci začali zastřelovat, ve druhém se nám podařilo vstřelit první jarní góly. Pochvalu zaslouží oba brankáři, kteří byli oporou obou týmů. Dík patří i našim věrným fanouškům, kteří byli opět vidět i slyšet.

Voděrady
Lukáš Steklík: V těžkém zápase na promoklém terénu se nám podařilo držet po poločase krásný výsledek 0:0. Pak sme sice pokračovali v bojovném výkonu, ale Lukavice nám dvakrát utekla při brejku a zvítězila 2:0. Myslím, že se ale za výkon nemusíme stydět.



Sestavy


TJ Sokol Lukavice
P. Brandejs [-] - J. Tlapák [-] , L. Nosek [-] , T. Janoušek [-] - P. Pauker [-] , L. Homola [-] (56. Z. Kába [-] ) , T. Polívka [-] , M. Běla [-] (72. S. Bartoš [-] ) , M. Cvejn [-] , P. Drašnar [-] , M. Drašnar [-] -

Voděrady
L. Steklík [-] - O. Podsztavek [-] , T. Falta [-] (41. R. Jedlička [-] ) , D. Toman [-] , M. Derner [-] , J. Koráb [-] (67. S. Holoubek [-] ) , P. Kopecký [-] , L. Michl [-] , T. Poledno [-] , P. Šimerda [-] , J. Mrázek [-]

ŽK: 8. T. Falta , 13. J. Koráb , 15. L. Steklík , 57. P. Šimerda .
Místo: Lukavice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Roleček Jan - LEIMER Václav, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.