2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštné napravilo penaltové zaváhání z Přepych a znovu bralo všechny body


Branky


34. P. Kříž , 39. J. Koza - 65. P. Lochman
0

Pod vrcholky Orlických hor se urodila další slavná výhra. Deštenští si po nešťastné prohře v Přepychách spravili chuť a po jednozápasové pauze opět přijímali gratulace k úspěšnému výsledku. Fotbalisty Křivic udolali dvěma góly, o které se postarali Patrik Kříž a Jiří Koza. Vítězství a ztráta Vamberka posunuly Deštné na třetí místo tabulky, hosté zůstali na páté příčce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Deštné rozhodlo utkání v deseti minutách

 

 

O vývoji utkání hodně napověděl úvod, ve kterém se ukázaly silné stránky domácího celku. Deštenskou hru totiž zdobily hned od začátku podařené kombinace a rychlý přechod do útoku. Z několika dobře vypracovaných šancí se zrodily i úvodní dva góly zápasu. První z nich vstřelil po jedné z krásných kombinací ve 34. minutě útočník Patrik Kříž, druhou přidal o pět minut později neméně aktivní snajpr Jiří Koza. Domácí si tak nastřádali do druhého poločasu dvoubrankové vedení. Jak se později ukázalo, jednalo se i o trefy vítězné. 

Křivice po poločase snížily, na skvěle hrající Deštné si ale nepřišly

Hosté se v obou pětačtyřicetiminutovkách prezentovali tvrdostí v osobních soubojích, na kterou nebyli domácí fotbalisté připraveni, do vážnější situace na obranné polovině soupeře se však nedokázali dostat. Ze vstřelené branky se tak radovali jen po nařízené penaltě, již v v 65. minutě proměnil Petr Lochmann. Kontaktní gól utkání v poslední půlhodině zdramatizoval. Domácím začaly postupně docházet síly, na což skvěle zareagoval deštenský trenér, který na hřiště poslal téměř všechny střídající hráče. Díky herně a takticky skvěle zvládnutému utkání Deštné nakonec zvítězilo v těsném poměru 2:1 a díky ztrátě Vamberka povýšilo v tabulce na třetí místo. Křivice si i přes porážku udržely páté místo. 



Ohlasy k zápasu


FK Deštné v O.h.
Daniel Fidler: Za krásného podzimního počasí jsme po zásluze dokázali doma opět zvítězit a odčinit tak ztracené body z minulého utkání. I díky prohře třetího celku z Vamberka jsme se tak dostali na třetí místo podzimní tabulky. Do konce podzimní části nám zbývá jediné utkání ,plus předehrávka jarního kola, kde v těchto zápasech chceme, ne chceme, my musíme naplno bodovat, abychom udrželi krok s první příčkou.




Sestavy


FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - R. Kubíček [-] (18. L. Veselý [-] ) , Z. Lanta [-] , M. Denk [-] , J. Kánský [-] - P. Drapák [-] (70. L. Kujal [-] ) , R. Netík [-] , J. Koza [-] - J. Ježek [-] (86. D. Fidler [-] ) , L. Macháček [-] , P. Kříž [-]

Křivice
T. Kučera [-] - J. Sršeň [-] - V. Zima [-] (46. K. Hladík [-] ) - J. Svoboda [-] , P. Lochman [-] , M. Kamš [-] , L. Štěpán [-] , P. Jícha [-] , M. Kočí [-] , J. Šreibr [-] , J. Šreibr [-]

ŽK: 53. J. Kánský , 70. L. Macháček , 90. L. Vých - 53. P. Lochman , 72. J. Šreibr , 75. J. Sršeň .
Hráči zápasu: P. Kříž , L. Veselý .
Místo: Deštné v O.h.. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Feichtinger Jindřich - KNAPEK Jaroslav, KULIČKA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.