0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deštné potvrdilo vzestup formy, Vamberk naopak tápe


Branky


0

Fotbalisté Deštného si v sobotním utkání 9. kola v přímém souboji o třetí místo v tabulce vyšlápli na svého soka z Vamberka a po jasném vítězství 2:0 vystřídali mužstvo z města krajky na „bronzovém“ stupínku přeboru. Vamberecká gólová mašina z úvodu sezony se naopak zasekla a připsala si druhou po sobě jdoucí porážku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase diváci branku neviděli

Do zápasu třetího a čtvrtého celku tabulky nastupovaly oba týmy s jasnými cíli. Zatímco Baník chtěl na vlastním hřišti odčinit porážku od Kostelecké Lhoty a udržet své postavení v přeborové tabulce, Deštné přijelo na půdu soupeře pro body, které by mu spolehlivě zaručily vzestup v průběžné pořadí. Úvodní poločas tak nabídl hrstce vamberských diváků oboustranně vyrovnaný fotbal s mnoha pěknými akcemi a řadou neproměněných šancí. V jeho závěru měl největší příležitost ke změně skóre Vamberk, jeho hráči však nastřelili po rozehrání trestného kopu pouze břevno. 

Po přestávce nakonec dvakrát udeřilo Deštné

Do druhé půle nastoupily za Deštné dvě čerstvé posily z lavičky a na hře hostí to bylo znát. Mužstvu zpoza Velké Deštné se dařilo v kombinaci i plnění taktických pokynů a nutilo Baník k chybám, jež vyústily v 75. minutě v úvodní branku zápasu. Do centru z pravé strany se  opřel Michal Tuček a trefou do prázdné brány otevčel skóre zápasu. Druhý gól padl o pouhých sedm minut později, když se po skvělé přihrávce Patrika Kříže prosadil Lukáš Macháček a dokonal vambereckou popravu.

 

Deštné si v náročném zápase dokráčelo pro tři body, které ho posunuly před Vamberk na třetí příčku tabulky. Vamberk se naopak po skvělém úvodu a několika střeleckých představeních trápí. 



Ohlasy k zápasu



FK Deštné v O.h.
Pavel Novák: Do zápasu jsme vstupovali s tím, že chceme vyhrát. Byla to jediná možnost, jak se dotáhnout na přední týmy tabulky. První poločas byl vyrovnaný, ve druhém jsme měli ze hry více my. Mužstvo si šlo za vítězstvím, za které jsme ve výsledku moc rádi. Do konce sezony se pokusíme postoupit ještě o stupínek výš.



Sestavy


TJ Baník Vamberk
V. Hlach [-] - M. Pavelka [-] (73. K. Chochola [-] ) , M. Nývlt [-] , M. Malý [-] , T. Mudruňka [-] - J. Fischer [-] (72. M. Vídeňský [-] ) , D. Hamerský [-] - O. Kotyza [-] , R. Samek [-] , O. Dostál [-] (65. J. Kotýza [-] ) , M. Šrom [-] -

FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - R. Kubíček [-] (46. M. Tuček [-] ) , J. Kánský [-] , Z. Lanta [-] (46. P. Kříž [-] ) , M. Denk [-] - J. Koza [-] , P. Drapák [-] (82. J. Ježek [-] ) , J. Vítek [-] , J. Černý [-] - P. Srubjan [-] , L. Macháček [-]

ŽK: 52. M. Pavelka - 52. P. Drapák , 71. J. Koza , 77. P. Srubjan .
Hráči zápasu: P. Drapák , L. Macháček , M. Tuček .
Místo: Vamberk. Počet diváků: 77. Rozhodčí: Nedvídek Miroslav - SABO Maroš (N), FIDLER Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.