1:3
(1:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelecká Lhota zaúřadovala v Javornici a veze tři body


Branky


16. M. Šrefl - 8. J. Pápay , 20. M. Andrýs (p.) , 24. P. Jakubec
0

Javornice doma podruhé za sebou prohrála. Po neúspěšném představení s Lukavicí tentokrát nestačila na Kosteleckou Lhotu, která jí na vlastním hřišti uštědřila porážku 3:1. Jeden z favoritů soutěže je tak po osmi zápasech až v polovině tabulky, Lhota drží druhou příčku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězi rozhodl první poločas

Jeden z nejzajímavějších duelů kola nabídl okresní přebor v v Javornici, kde se v sobotu utkali dva z největších favoritů celé soutěže. Zatímco domácí chtěli napravit prohru, kterou utrpěli s Lukavicí, a odrazit se k lepším výsledkům a tabulkovému vzestupu, Lhota se snažila potvrdit vzestup formy z posledních dvou kol.

Už od začátku prvního poločasu byli lepším týmem hosté. Skóre se měnilo hned po osmi minutách, když se po rohovém trefil Jakub Pápay a zajistil Lhotě vedení. Přestože hostujícím mužstvo Javornici k ničemu nepustilo, zvládli domácí zásluhou Martina Šrefla jen o osm minut později vyrovnat na 1:1.

Ve zbytku poločasu však měli rozhodující slovo opět hráči z Kostelecké Lhoty. Ve 20. minutě proměnil nařízenou penaltu po faulu na Bulavcsjaka Andrýs a ve 24. přidal třetí branku Jakubec, který zužitkoval krásný centru Svatoše a ranou k tyči nedal Kasperovi šanci. 

Ve druhé půli si Lhota vedení pohlídala

V druhém poločase se Lhota snažila o udržení dvoubrankového vedení, které si vykopala v úvodním dějství. Domácí byli s postupujícím časem nervózní a hra obou celků se přitvrdila, což rozhodčí potrestal několika žlutými kartami na na straně Javornice i Lhoty.

Hosté nakonec ve druhé pětačtyřicetimutovce odolali všem pokusům soupeře zvrátit nepříznivý stav a zvítězili 3:1. V tabulce tak přeskočili Vamberk. Ten ztratil body po remíze a penaltové prohře v Častolovicích.  Javornice je po čtvrté prohře v sezoně na 7. místě. 



Ohlasy k zápasu



Kostelecká Lhota
Roman Svatoš: Od začátku se hrál tvrdý fotbal. Až na jeden závar před brankou Lhota soupeře k ničemu nepustila a zaslouženě do poločasu vedla 3:1. Druhý poločas si výsledek pohlídala. Tvrdosti utkání odpovídá i počet žlutých karet na obou stranách.



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - J. Resl [-] , S. Koutský [-] , D. Suk [-] (58. M. Plíhal [-] ) - J. Kovaříček [-] , J. Hovorka [-] (68. J. Bárta [-] ) , M. Štěpánek [-] , M. Šrefl [-] , P. Chlachula [-] (75. L. Harbich [-] ) , J. Krunčík [-] - A. Krejčí [-] (46. J. Nosek [-] )

Kostelecká Lhota
P. Hejčl [-] - M. Andrýs [-] , L. Andrle [-] (58. P. Bažo [-] ) , D. Faltys [-] , M. Jiruška [-] (82. J. Plocek [-] ) - M. Faltys [-] , M. Bulavcsjak [-] (75. J. Filip [-] ) , D. Rešl [-] , R. Svatoš [-] - P. Jakubec [-] , J. Pápay [-]

ŽK: 6. J. Resl , 33. D. Suk , 65. S. Koutský - 33. J. Pápay , 53. R. Svatoš , 65. M. Bulavcsjak .
Hráči zápasu: M. Šrefl - M. Andrýs , P. Jakubec , J. Pápay .
Místo: Javornice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Jedlinský Miroslav - BROULÍK Miroslav, KRUNČÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.