3:2p.
(1:2)
4. M. Pacholík
34. M. Derner (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 14:00

8.kolo, Královéhradecký | Rychnov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Voděrady udolaly Petrovice a oslavily cennou výhru


Branky


31. S. Holoubek , 56. J. Koráb - 4. M. Pacholík , 34. M. Derner (vl.)
0

Voděrady naplnily papírové předpoklady a po úspěšném penaltovém rozstřelu urvaly svou druhou výhru v sezoně. V souboji s tabulkově lépe postaveným soupeřem z Petrovic se vyznamenal Lukáš Steklík, který se při závěrečných penaltách ukázal jako kvalitní brankář i zdatný exekutor. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili víc branek, přesto o poločase prohrávali

Nedělní duel dvou celků ze spodní poloviny tabulky nabídl necelé stovce přihlížejících diváků mnoho zajímavých momentů.  Přestože byly na domácím trávníku v úvodním dějství lepší Voděrady, první branku zápasu vsítili hosté. Ve 4. minutě otevřel skóre ve prospěch Petrovic Miroslav Pacholík, který se prosadil krásnou střelou z trestného kopu.

Domácí fotbalisté se z inkasovaného gólu brzy oklepali a až do konce poločasu dobývali Bartošovu branku. Jejich snahy korunoval ve 31. minutě vyrovnávací trefou na 1:1 Stanislav Holoubek. O tři minuty později se gólový účet utkání měnil znovu, když se po nešťastném „vlastenci“ voděradského Dernera dostali do vedení opět Petrovičtí.  Do kabin tak odcházelo spokojenější hostující mužstvo.

Vyrovnávací gól zajistil drama až do konce

Po poločasové přestávce nastoupily Voděrady v obměněné sestavě.  Do hry už nemohl zasáhnout zraněný brankář Vaněček, kterého vystřídal Lukáš Steklík. Druhá polovina zápasu přinesla oboustranně vyrovnaný fotbal s šancemi na straně hostí i domácích. Ze vstřelené branky se nakonec radovali pouze Voděradští.

Po průniku středem hřiště a krásném pasu za obranu propálil Bartoše Koráb a v 56. minutě vrátil svůj tým do hry o vítězství. V závěrečné půlhodině už na své střelecky úspěšné spoluhráče nikdo nenavázal a utkání skončilo po základní hrací době nerozhodným stavem 2:2.  Na řadu tak přišla neoblíbená penaltová loterie. 

Penaltový rozstřel v režii Steklíka

V penaltovém rozstřelu kraloval domácí gólman Lukáš Steklík. Nejprve se mu podařilo proměnit jednu z šesti penalt svého týmu, poté naopak vychytal jednoho z petrovických střelců a Voděrady mohly slavit dvoubodový zisk za penaltovu výhru 6:5.

 

Domácím se podařilo zvítězit teprve podruhé v sezoně a s celkovými sedmi body a skóre 13:20 figurují na 12. místě přeborové tabulky. Petrovice i přes porážku udržely 9. příčku. 



Ohlasy k zápasu


Voděrady
Lukáš Steklík: První poločas byl spíše v naší režii. Ve druhém se hra vyrovnala a přinesla mnoho šancí na obou stranách. My jsme nakonec vyrovnali a už neinkasovali. Penalty jsou loterie, nám se v nich naštěstí povedlo získat dva body.




Sestavy


Voděrady
- O. Podsztavek [-] , D. Toman [-] , L. Doležal [-] , M. Derner [-] (75. J. Chalupný [-] ) , J. Koráb [-] , P. Kopecký [-] , L. Michl [-] , M. Střihavka [-] (70. P. Řezníček [-] ) , S. Holoubek [-] (64. R. Jedlička [-] ) , J. Mrázek [-] , V. Vaněček [-] (46. L. Steklík [-] )

Petrovice
M. Bartoš [-] - K. Baťha [-] , F. Ullrich [-] , J. Šípek [-] , M. Shrbený [-] , M. Pacholík [-] , L. Morávek [-] , J. Maršík [-] , B. Kolář [-] , J. Halíř [-] , D. Bušák [-]

ŽK: 32. O. Podsztavek - 29. K. Baťha , 81. L. Morávek .
Hráči zápasu: S. Holoubek , J. Koráb - M. Pacholík .
Místo: Voděrady. Počet diváků: 86. Rozhodčí: Jindáček Milan - LEIMER Václav, JEDLIČKA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.