0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Překvapení v Pilníkově


Branky


31. J. Kroka , 85. T. Vlček
0

Rokas jel na krásné Pilníkovské hřiště jedině překvapit favorita a to se mu nakonec povedlo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Starý Rokytník začal utkání aktivněji a po zásluse šel do vedení. Pilníkov opět tlačila bota v koncovce. To je už ale obehraná písnička. 

Aktivní Rokas

Úvodní dějství přineslo na krásně připraveném pažitu po skromnu málo gólových příležitostí. Fotbal se nehrál vůbec špatný, ale když nejsou šance a branky, těžko se hodnotí. První vážnější šanci měl hostující Handlíř, ovšem trestuhodně ji zahodil. Chvíli na to se už ale Rokytník dočkal. Trefil se kroka, který si krásně zpracoval míč, posunul jej do pravé strany a po zbavení se protihráče krásnou dělovkou otevřel skóre utkání. To ale bylo do poločasu téměř vše a tak se šlo do šaten za stavu 0:1. 

Více šancí, stejně branek

Druhé dějství bavilo diváky více, jelikož přineslo větší množství brankových příležitostí. Domácí nechtěli dát body jen tak, ale v první vážnější situaci, kterou si sami připravili zase sami selhali a dáváním si přednosti se připravili o balon. Chvíli na to se na hostujícího Kotlára řítil sám jeden z domácích útočníků, brankář Rokasu však skvěle vyběhl a překazil další stoprocentní příležitost. Hosté se ale nechtěli nechat uzamknout ve vlastní šestnáctce a snažili se také ohrozit domácí branku. Dvakrát se o to postaral střídající Hořčička. Jednou mířil přímo do náruče brankáře, podruhé jej hezky protáhl střelou ke vzdálenější tyči. Nemohoucnost domácích se prosadit nakonec Rokytník využil ve svůj prospěch, když se v lajně uvolnil Handlíř a předložil do vápna míč mladšímu z bratří Vlčků Tomášovi, ten se nemýlil a bylo po zápase. 



Sestavy


TJ Spartak Pilníkov
P. Bozo [-] - P. Kolín [-] , F. Bokor [-] , J. Valkoun [-] - T. Skořepa [-] , M. Kozaňák [-] , M. Nohejl [-] - P. Kuřík [-] , F. Dostál [-] , A. Bokor [-] - P. Starý [-]

TJ Sokol Starý Rokytník
J. Kotlár [-] - M. Bednář [-] , M. Zákravský [-] , F. Tancibudek [-] , P. Slavík [-] - L. Handlíř [-] , J. Vlček [-] , M. Schier [-] , J. Kroka [-] - T. Vlček [-] , M. Bano [-] -

Místo: Pilníkov. Počet diváků: 200. Rozhodčí: PELC Michael - LAMBERSKÝ Tomáš, STARÝ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.