Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Královéhradecký | Trutnov | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby v duchu fair play


0

Dlouho dobu čekali tito rivalové, až konečně budou znovu moci změřt síly. Po reorganizaci se konečně dočkali, ale utkání nemělo takový náboj, jaký by si zasloužilo. I tak 6 branek je úctyhodný výkon a skvělé vysvědčení pro utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Radvanice přijely do Rokasu a čekalo se vyrovnané utkání plné soubojů a emocí. Ani jedno se však nakonec nepotrdilo. Utkání se hrálo v duchu fair play a padaly branky. Body sinakonec domů vezou radvanice. 

Výpadek Rokasu určil ráz celého utkání

Domácí Rokytník vstoupil do utkání aktivněji a tlačil se více do zakončení než hosté. První vážnější ohrožení branky měl na starost mladší z bratrské dvojice Vlčků Tomáš. Ovšem proti jeho střele bravurně zakročil brankář Farský, nejlepší hráč druhého kola III. třídy. Po další střele Tomáše Vlčka se už domácí mohli radovat. Jeho střela sice v brance nezkončila, ovšem trestuhodně neobsazený Bano mohl pohodlně hned třikrát dotlačit míč za záda bezmocného Farského. Hra se poté začala více vyrovnávat, do hry se dostávali i hosté z Radvanic, ale vážnější ohrožení si nechali až na 38. minutu utkání. To po pravé straně utekl obránce Kiral a přesně naservíroval míč před odkrytou branku Kotlára a bylo vyrovnáno. O necelé tři minuty později už to bylo 1:2 a znovu akce jak přes kopírák. Kiralův únik, přesná přihrávka a tentokráte místo Holečka zakončoval kapitán Císařovský. A aby toho nebylo pro Rokas málo, ve 44. minutě dokonal po centru z levé strany svým druhým gólem v utkání zkázu domácích Holeček. Do kabin se tak šlo za stavu 1:3.

Rokas neměl na zvrat sílu

Rokytník šel do druhého dějství s jasným cílem. Rychle vstřelit kontaktní gól a tlačit se za vyrovnáním. Ale opak byl pravdou. Radvanice po rychlém brejku zvýšily na 1:4, když se trefil kdo jiný než ostrostřelec Holeček a bylo prakticky po utkání. Rokytník pozměnil rozestavení, Radvanice prostřídaly a hra se mírně přehoupla na kopačky domácích, ovšem na nic jiného než na snížení Handlíře se Rokas nezmohl. Ten samý hráč ještě spálil jednu velikou příležitost a v tu chvíli bylo jasné, že Rokas na zvrat už nemá sílu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Starý Rokytník
Tomáš Vlček: Příjemné překvapení byla hra v duchu fair play. Na hřišti nepadala žádná sprostá slova nebo hádky s rozhodčími. Hráčem utkání bych zvolil brankáře hostujícícho celku.

FK Baník Radvanice
Lukáš Císařovský: Zasloužená výhra hostů!



Sestavy


TJ Sokol Starý Rokytník
J. Kotlár [-] - M. Bednář [-] , M. Zákravský [-] , M. Hájek [-] (46. J. Kroka [-] ) , P. Slavík [-] - L. Handlíř [-] , J. Vlček [-] , V. Hořčička [-] , M. Schier [-] - T. Vlček [-] (65. D. Tuček [-] ) , M. Bano [-] (46. F. Tancibudek [-] ) -

FK Baník Radvanice
V. Farský [-] - R. Királ [-] , V. Vlasák [-] , F. Spitzer [-] (46. L. Poskočil [-] ) , T. Chmelík [-] - J. Duben [-] (60. T. Horký [-] ) , M. Seidel [-] (46. F. Vodička [-] ) , M. Dvořák [-] , D. Beránek [-] (65. M. Šafařík [-] ) - J. Holeček [-] (72. L. Koníř [-] ) , L. Císařovský [-]

Místo: St.Rokytník. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Mahrla Gunter - MRKVIČKA Jaroslav, MELICHAR Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.