1:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř pokračuje v krasojízdě


Branky


34. M. Novotný - 10. T. Vít , 33. J. Beneš , 70. J. Beneš , 72. R. Munzar , 89. R. Munzar
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku v režii Jaroměře

Na plácek do Velichovek přijela zatím sto procentní Jaroměř, která nechtěla odjet s ničím jiným než s výhrou. Od začátku zápasu byly karty rozdány jasně. Velichovky se snažily ubránit běhavý a šikovný tým z Jaroměře a do zakončení se moc nedostávaly. Naopak Jaroměř hrozila nakopávanými balóny za obranu. První větší šance nás čekaly po střelách Munzara a Böhma, který však brankář Hasník kryl. Branka padla až po rohovém kopu, na který si naběhl kapitán Vít. Domácí nezůstali pozadu a pokusili se o zaměstnání Šebesty. Vyrovnání po samostatné akci Karla se však nedočkali, jelikož jeho střela skončila v rukách hostujícího brankáře. Na 2:0 zvýšil po penaltě Beneš, kdy brankář její směr vystihl, ale chytit nedokázal.

Nádech k vyrovnáni zažehnán

V druhé půli byly naopak lepší Velichovky, které na Jaroměř zatlačily a pokusily se změnit osud zápasu na svojí stranu. Naneštěstí pro ně v brance stál připravený Šebesta, který kryl jednu střelu za druhou a nenechal Jaroměř na holičkách. Snížení však nakonec přišlo po nakrátko rozehraném rohu, kdy míč prošel až na zadní tyč, kde byl připravený Novotný, kterému již nedělalo problém trefit branku soupeře. Pak se individuální akcí blýsknul Beneš, který odvrátil výsledek znovu na svou stranu, tedy Jaroměře. Pak přišly ještě 2 branky od Jaroměře, o které se postaral Munzar. Nejprve po standardní situaci tečoval centr Ametiho a poté dorážel jeho střelu do odkryté branky. Domácí měli ještě ke konci zápasu některé náznaky šancí, ale druhý gól nepřidali.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Hasník [-] - L. Křovák [-] (77. M. Dočekal [-] ) , D. Šubrt [-] (50. Z. Jelínek [-] ) , M. Novotný [-] (84. M. Sodomka [-] ) , M. Karel [-] , R. Valášek [-] , A. Rieger [-] , V. Šolc [-] , M. Novotný [-] , P. Karban [-] , J. Kašpar [-]

FK Jaroměř B
J. Šebesta [-] - R. Munzar [-] , T. Vít [-] , V. Vladeka [-] (69. D. Valášek [-] ) , L. Böhm [-] , J. Beneš [-] (80. P. Koller [-] ) , E. Ameti [-] , A. Plhal [-] (56. V. Křivský [-] ) , V. Ruprich [-] , L. Rejchrt [-] , F. Klíž [-] (84. V. Špaček [-] )

ŽK: 32. V. Šolc - 34. F. Klíž , 36. V. Ruprich , 51. A. Plhal , 81. T. Vít .
Místo: TJ Velichovky. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Franěk Jakub - BERGER Erik, KAŠPÁREK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.