1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další body si odváží Jesenice z venku


Branky


55. J. Kubeček - 19. V. Krčil , 26. J. Čermák , 45. V. Lelek , 60. J. Čermák , 71. V. Krčil , 82. P. Bouška (vl.)
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenice venku umí

V sobotu padalo hodně branek a to platilo i na hřišti v Meziměstí. Na první branku si museli diváci chvilku počkat, tak jejich největší radostí do 20 minuty bylo pivko a klobása. V 20. minutě se však dočkali. Jesenický útočník Krčil se dostal do úniku, prchal sám na branku a v tváří tvář brankáři se neukvapil, udělal si Čížka pěknou kličkou a dopravil míč do odkryté branky. Do poločasu ještě dokázal Čermák a Lelek zvýšit vedení a dostat tak Jesenici na koně. Je vidět, jak je Jesenice kvalitní ve venkovních zápasech, kdy ještě nenašla přemožitele a ztratila jen 2 body při remíze.

Poslední věc v zápase byl vlastní gól

Po poločase se dostali k chuti také domácí. Jejich hra vyvrcholila v gól. Centrovaný míč si našel hlavu Hanáka, jeho hlavičku dokázal tečovat Kubeček, což nečekal brankář Palasman a míč skončil za jeho zády. Jesenice nenechala na další branku dlouho čekat. Po 5ti minutové odmlce se dostal Čermák do další gólové situace a vyzrál na Čížka znovu kličkou a míč dovedl do prázdné branky. Netrvalo dlouho a byla tu další branka. Byl u ní podruhé Čermák, kdy po přečíslení se dostal míč až k němu, z úhlu běžel sám na brankáře a dokázal ho prostřelit. Poté čekal kuriózní moment na hráče Meziměstí, který dovršil už tak velký gólový příděl do branky Čížka. Brankář hostů Palasman vykopl dlouhý míč, až k obraně domácích, kde jeden z obránců prodloužil za sebe, to ale nečekal vyběhnutý Čížek, kterého míč přeletěl a nic mu již nebránilo v dokutálení se do branky.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí
P. Čížek [-] - J. Kubeček [-] , J. Matusek [-] , R. Jirásek [-] , P. Gajdoš [-] , P. Šprinc [-] , P. Bouška [-] , A. Borůvka [-] (56. P. Smrček [-] ) , P. Urban [-] , L. Hanák [-] , M. Tomek [-]

TJ Sokol Velká Jesenice
J. Palasman [-] - L. Hadvich [-] , P. Ježek [-] , L. Zelený [-] , J. Marel [-] - V. Lelek [-] , T. Slabý [-] , P. Hlávko [-] , M. Kožený [-] - V. Krčil [-] (75. P. SKlenář [-] ) , J. Čermák [-] (61. L. Macek [-] ) -

ŽK: 31. M. Tomek - 53. L. Zelený , 77. P. SKlenář .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - HROMAS Stanislav (N), SLAVÍK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.