0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velichovky znovu bez bodu


Branky


3. J. Zima , 47. L. Kubeček , 48. T. Pich
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hasník držel Velichovky na dostřel

Již v 8 minutě zápasu, ve kterém se utkaly Velichovky s Machovem nás čekal hezký fotbalový moment. Byl zahráván přímý kop, který si vzala na starost dvojice machovských Pich a Zima. Jejich signál načal první z jmenovaných, přešlápl míč a pohnul tím s brankářem Hasníkem, který měl špatně postavenou zeď'. Toho momentu dokázal využít Zima střelou přes zeď a dostal Machov do brzkého vedení. Po vstřelení branky byl více fotbalový Machov, ale tolik šancí vidět nebylo. Do jedné z mála se dostal Šolc, ale na hranici malého vápna si vylámal zuby na brankáři Hasníkovi, který držel naděje Velichovek na body. 

Zima u všeho podstatného

Hned po přestávce však už byl na hráče Machova krátký. Střelu skvěle hrajícího Zimi, ješte vyrazit dokázal, ale na následnou dorážku od Kubečka Lukáše už byl krátký. Třetí branka padla po pěkné akci hostů. Purtig rychlím výjezdem z beka zatáhl míč na útočnou polovinu, nahrál do středu Zimovi. Ten pěknou kolmicí našel z pravé strany nabíhajícího Picha, kterému už prostřelení domácího brankáře nedělalo problém. Dále byla ještě řada šanci ze strany Machova neproměněna. Sám na branku šel Šolc a Svatoš, avšak jejich šance už brankou neskončili ale Machov to mrzet nemuselo, protože i tak si odváží 3 body z Velichovek.



Ohlasy k zápasu



Jiskra VEBA Machov
Martinec - trenér: Zasloužené vítězství Machova, byli jsme lepší. Velichovky neměly žádné šance a zaslouženě si odvážíme 3 body.



Sestavy


TJ Velichovky
T. Hasník [-] - M. Dočekal [-] (81. M. Kašpárek [-] ) , P. Kuzar [-] (46. J. Šubrt [-] ) , R. Valášek [-] , D. Šubrt [-] , V. Šolc [-] , M. Sodomka [-] , M. Novotný [-] , L. Křovák [-] , Z. Jelínek [-] , P. Dyrc [-]

Jiskra VEBA Machov
J. Štantejský [-] - V. Scholz [-] , R. Svatoš [-] , T. Pich [-] (56. M. Šváb [-] ) , P. Kubeček [-] (70. J. Kratochvíl [-] ) , J. Zima [-] , J. Purtig [-] , L. Kubeček [-] , J. Kubeček [-] , M. Středa [-] , K. Šolín [-]

ŽK: 67. P. Dyrc - 51. M. Středa .
Místo: TJ Velichovky. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Nymsa Jakub - FRANĚK Jakub, TOMÁŠŮ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.