0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužená výhra Bohunic


Branky


7. M. Král , 62. M. Král
0

     Domácím se v zápase proti Bohunicícm nedařilo a odevzdali jim všechny body. Zvláště v druhé části byli hosté lepší, nepustili domácí do šance a zaslouženě vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

      V domácí brance dostal příležitost další z prostějovských juniorů David Šarman ročník 1998 a nevedl si vůbec špatně. Hosté šli do vedení hodně brzy a to již  7 minutě, kdy se trefil Král, který po závaru usměrnil centrovaný míč do sítě. Ve 20. minutě se dostal do slibného úniku Kamený, ale tváří v tvář bohunickému brankáři těsně minul a srovnat na 1:1 se mu nepodařilo. Další příležitost k vyrovnání stavu přišla v minutě 41. Brankář hostí míč po zahraném rohovém kopu školácky podběhl, ale Václavek nebyl v té chvíli dostatečně pohotový, aby míč usměrnil do sítě.

      Druhá část se hrála v režii hostů. Domácí nebyli zdaleka , tak nebezpeční jako v první části hry a za to byli potrestáni. V 62. minutě tentokrát zcela neobsazen Král po rohovém kopu trefil branku domácích podruhé.  Hosté hráli jistě a chytře vzadu a tak jedinou šanci domácí měli až v samotném závěru utkání, když se Odehnal dostal za obranu hostí, avšak svou šanci promarnil.

 

 



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
D. Šarman [-] - M. Černý [-] , O. Václavek [-] , L. Miksan [-] - L. Fojt [-] , L. Martínek [-] (15. J. Pupík [-] ) , J. Stara [-] , T. Minařík [-] , J. Horák [-] , M. Preč [-] (80. J. Horák [-] ) - - R. Kamený [-] (58. M. Odehnal [-] )

TJ Tatran Bohunice
M. Gruber [-] - S. Píšek [-] , M. Král [-] , T. Kaňa [-] , D. Musil [-] - J. Krejčí [-] (80. D. Šedrla [-] ) , P. Kulička [-] (75. J. Čermák [-] ) , R. Fiala [-] (87. J. Hanusek [-] ) , J. Suchý [-] - N. Burčík [-] , F. Damborský [-] (85. A. Ryzý [-] )

ŽK: 55. L. Fojt , 63. M. Odehnal - 57. P. Kulička .
Místo: Boskovice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Kučera Josef - MAREK Daniel, MACH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.