Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další ztráta Mutěnic


Branky


0

    Mutěnice vstupovaly do soutěže jako jeden z favoritů. V posledních zápasech však body ztrácejí. Naopak nováček z Boskovic začíná bodovat a rozpačitý začátek je zapomenut. Bod dovezl i z Mutěnic a to hlavně za výkon v první části hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

     Domácí trenér Petr Zemánek postrádal v utkání Koplíka, zdravotní problémy měli Varmuža a Prčík. Proto byla domácí sestava opět změněná, na lavičce totiž zůstal i Kupčík. Utkání začalo hezky zostra. Hned v 1. minutě za obranu Boskovic zaběhl Čepil, na opačné straně hasil požár před útočníkem Boskovic na poslední chvíli Benešovský. V 8. minutě domácím zatrnulo, když se po odraženém míči ocitnul sám před brankářem Šupou Fadrný, ale ten proti jeho střele pohotově zachránil! Ve 22. minutě tak mohla přijít pěkná individuální akce Vydařilého, který našel výborně si naběhnuvšího Koštuříka a ten už ví, jak se v takových situacích zachovat – 1:0. Bohužel se Mutěnicím stalo to, co v minulých utkáních. Chvilka nepozornosti v 27. minutě, kdy při autu hostí nechali zcela bez pozornosti Horáka, který měl dost času si za velkým vápnem míč zpracovat a poslat ho krásně za Šupovy záda – 1:1.O 10 minut později podnikli hosté rychlý brejk, Minařík chtěl zřejmě centrovat před bránu, ale jeho lob skončil podruhé v mutěnické svatyni – 1:2. Za dvě minuty mohlo být vyrovnáno. Kostuřík ale tentokrát pověst střelce nepotvrdil, když za již překonaného brankáře Švancaru zaskočil na brankové čáře obránce.

 

     2. půle se odehrávala pod taktovkou hráčů Mutěnic, kteří dělali všemožné pro obrácení výsledku. V 55. minutě nedokázal dobrý centr Válka přetavit v dobré zakončení Koštuřík, v 57. Válek v nadějné pozici místo střely přihrával Drápalovi, jehož pokus zblokovali hráči Boskovic. V 77. minutě se přece jen Mutěnice dočkaly alespoň kýženého vyrovnání. Po rychlé akci ke střele z 20 metrů napřáhl Drápal a povedenou střelou k levé Švancarově tyči srovnal na 2:2. V 86. minutě mohl rozhodnout Čepil, který se ocitnul sám za obranou Boskovic, ale zradila jej základní fotbalová disciplína – zpracování míče a tak byl u míče rychleji brankář, s kterým se později střetnul. Došlo ke strkanici, jejímž výsledkem mohlo být vyloučení hráče Boskovic, který viníka srazil k zemi, ale hlavní rozhodčí po poradě i s asistentem Vondryskou udělil hráčům Boskovic pouze dvě žluté karty. Boskovice ve 2. půli vážněji bránu domácích neohrozily, přesto si odvezly z „pod Búd“ bod za remízu 2:2.

 



Sestavy


FK Mutěnice
I. Šupa [-] - M. Vydařilý [-] , R. Benešovský [-] , L. Trávník [-] (83. P. Varmuža [-] ) , J. Pavelka [-] (72. L. Kupčík [-] ) - M. Válek [-] , J. Hromek [-] , T. Drápal [-] , R. Holešinský [-] - M. Čepil [-] (89. L. Piškula [-] ) , D. Koštuřík [-]

FC Boskovice - Letovice
K. Švancara [-] - M. Černý [-] , R. Müller [-] , O. Václavek [-] , L. Miksan [-] - L. Fojt [-] (83. R. Kamený [-] ) , J. Stara [-] (79. J. Vykoukal [-] ) , L. Martínek [-] , T. Minařík [-] , J. Horák [-] - M. Fadrný [-]

ŽK: 29. M. Čepil - 17. J. Horák , 83. R. Kamený , 87. K. Švancara , 87. J. Vykoukal .
Místo: Mutěnice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: KADLEC Václav - MARTINEC Michal, VONDRYSKA Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.