2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Náchod | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza zápasu slušela


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaválek srazil domácí na kolena

Machov přijížděl do Jesenice s oslabeným týmem zásluhou vykartovaných hráčů z minulého utkání a zranění. Jedná se o Purtiga a Martince. Machovští nezačali vůbec špatně, kdy po akci Pich - Scholz následovala přihrávka na Kubečka, který zakončoval přesně a dostal hostující Machov do vedení. Jesenice se na svém hřišti jen tak nevzdává a nechtěla dopustit další branku. Navíc ve 13. minutě dokázala využít rychlého protiútoku, kdy krásná kolmá přihrávka směřovala na Krčila a po jeho střele skončila brankou. Domácí mohli jít do vedení po přímém kopu, který zahrával Lelek, ale jeho střela ztroskotala na brankáři Kaválkovi. Poté byla odpískán faul ve vápně na domácího hráče, kdy jeden z hostí zbytečně „štrejchl“ svého protihráče a byl nařízen pokutový kop. K němu se postavil Ježek, ale jeho kop znovu zlikvidoval Kaválek. Tímto hostující brankář srazil do konce první poločasu Jesenici na kolena.

Penalta v samotném závěru znamenala remízku

Do druhé půle si hráči Machova řekli, že by to šlo a chtěli v Jesenici bodovat. Ta byla ale proti a produkovala řadu šancí, do jedné z nich se dostal Otava, ale mezi 3 tyče se trefit nedokázal. Po nevyužitých šancích se ke slovu dostal znovu nabuzený Machov, kdy nejprve jsi vylámal zuby na brankáři Palasmanovi hostující Scholz. V následné příležitosti dokázal Palasman zastavit hlavičku Zimi, ale na jeho následnou dorážku reagovat nedokázal. Když už to vypadalo, že Machov si odveze 3 body, tak nesmyslně fauloval v úplném závěru ve vápně Tichý a kopala se znovu penalta. Tentokrát se k ní postavil Slabý a srovnal na 2:2 a to bylo na konec vše.

 

 



Ohlasy k zápasu



Jiskra VEBA Machov
Pavel Martinec: Kdyby jste nám řekli před zápasem, že by jsme měli bod, tak by jsme byli spokojeni, ale v vzhledem k průběhu zápasu jsme mohli mít 3.



Sestavy


TJ Sokol Velká Jesenice
J. Palasman [-] - P. Ježek [-] (61. P. SKlenář [-] ) , L. Hadvich [-] , D. Otava [-] - V. Lelek [-] , T. Slabý [-] , P. Hlávko [-] , M. Kožený [-] (46. L. Zelený [-] ) - V. Krčil [-] , J. Čermák [-] - P. Vejdělek [-]

Jiskra VEBA Machov
P. Kaválek [-] - J. Kubeček [-] , V. Scholz [-] (73. J. Falta [-] ) , R. Svatoš [-] , J. Zima [-] , P. Kubeček [-] (80. J. Štantejský [-] ) , T. Pich [-] (58. L. Kubeček [-] ) , J. Purtig [-] (84. J. Kratochvíl [-] ) , K. Šolín [-] , M. Středa [-] , M. Tichý [-]

ŽK: 72. J. Čermák , 86. V. Lelek - 14. P. Kubeček , 30. M. Tichý , 71. K. Šolín , 78. J. Zima .
Místo: V. Jesenice. Počet diváků: 130. Rozhodčí: Franěk Jakub - NOŽKA Lukáš, NYMSA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.