2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Jihomoravský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná záležitost domácích


Branky


0

     Okresní derby by mělo ještě před rokem jasného favorita v celku hostů, který hrál I.A. třídu. Ten po sestupu stále tápe a navíc se v tomto zápase musel obejít bez Kuklínka a Filipa, kteří byli v minulém kole vyloučeni. Domácí i ve vyšší soutěži pokračují ve skvělých výkonech, které předváděli v okresním přeboru a drží se v popředí tabulky. Pokud se nic zvláštního nestane, tak budou patřit mezi černé koně soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

       Přestože jsou Pačlavice nováčkem soutěže, byly v tomto zápase vzhledem k postavení v tabulce obou soupeřů mírným favoritem. To se potvrdilo už v 7. minutě, kdy střelu Veselého uklidil do sítě Hladký – 1:0. Celý poločas pak odehrály Pačlavice na polovině Slavkova, s výjimkou občasných protiútoků hostů.      Na konci poločasu podržel domácí mužstvo Vitoul, když skvěle zmenšil úhel proti střílejícímu hráči Slavkova.

            Ve druhé půli se obraz hry prakticky nezměnil. Svou územní převahu však korunovaly Pačlavice gólem na 2:0 až v 72. minutě, kdy po ťukesu Veselého, Hladkého a Pučana na hranici šestnáctky zakončil poslední jmenovaný hokejovým blafákem do prázdné branky. Další šance domácí už nevyužili, a protože hosté v 88. minutě trefili jen spojnici branky, skončilo utkání 2:0 pro domácí.

Zdroj :http://www.sokol-paclavice.cz/component/content/article/12-aktuality/482-pac-sla



Ohlasy k zápasu


FK Pačlavice-Dětkovice
Leoš Svobodník (trenér Pačlavic): S výsledkem utkání jsem spokojen, nikoliv však s předvedenou hrou. Napříště se musíme víc tlačit do šancí a v zakončení být mnohem důraznější.




Sestavy


FK Pačlavice-Dětkovice
M. Vitoul [-] - P. Dostalík [-] , D. Vlček [-] , M. Bleša [-] , T. Kroupa [-] - L. Veselý [-] , Z. Pučan [-] , M. Špatina [-] - J. Jiříček [-] (88. J. Kuchtík [-] ) , J. Hladký [-] (85. J. Božák [-] ) - J. Brablík [-] (75. L. Navrátil [-] )

SK Slavkov u Brna
R. Rettegy [-] - D. Michálek [-] , M. Krejčí [-] , F. Kučera [-] , O. Strnad [-] , J. Kopunec [-] , M. Divácký [-] (67. J. Kosař [-] ) , P. Houšť [-] , M. Láznický [-] , A. Matyáš [-] , M. Repka [-]

ŽK: 65. J. Hladký - 53. R. Rettegy , 53. M. Divácký , 61. J. Kopunec , 81. M. Láznický .
Místo: Pačlavice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Marinč Lukáš - KOCMAN Jakub, SKOUPÝ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.