3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:00

11.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První derby jara vyhráli domácí z Martínkovic


Branky


34. P. Matějka , 47. J. Kindl , 78. L. Mihálik (p.)
0

V 11. kole OS soutěže hostily Martínkovice nedalekého souseda z Křinic. Domácí potvrdili roli favorita a utkání vyhráli o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důraznější domácí zvládli první poločas lépe

Do prvního jarního utkání nastoupily oba týmy na hřiště, které za nepříznivého počasí přpomínalo spíše bahenní lázeň než zelený pažit. Začátek zápasu byl vyrovnaný, žádný z týmů nechtěl za každou cenu udělat chybu, přeci jen šlo o povedený vstup do jarní části sezóny. Celková hra moc fotbalu neodpovídala, na rozmáčeném hřišti se dalo těžko kombinovat, proto se spíše hrálo vzduchem. Po půl hodině hry přišla první osudná, a bohužel pro hosty "gólová" chyba. Ve 34. minutě netrefil letící míč hostující obránce Andrej Marcin, toho využil domácí hráč Petr Matějka, který křinickému brankáři Radimu Vítovi nedal šanci. Domácí si do konce poločasu jednobrankový výsledek pohlídali, a tak mohli být přo odchodu do šaten spokojenější než jejich soupeř.

Domácí si vedení zkušeně pohlídali

Hosté chtěli do druhého poločasu vstoupit aktivně a zodpovědně s tím, že nesmí obdržet gól. To se jim ovšem nepodařilo. Domácí obránce Jakub Kindl totiž ve 47. minutě posunul svůj tým do dvoubrankového vedení. Po této situaci se zápas více otevřel, bylo více šancí na obou stranách, za zmínku stojí velká šance hostujícícho Kovače, který ji ale trestuhodně zahodil. Na obou stranách si počínali skvěle oba gólmani, domácí Daniel Matějka a na hostující straně již zmiňovaný Radim Vít. Zápas provázela velmi přátelská atmosféra, až na jednu menší potyčku obou táborů, která vyvrcholila v 65. minutě jen v žlutou kartu pro střídajícího Marka Adamova z Křinic. Další a asi poslední zajímavý moment zápasu se stal v 78. minutě. Ve vápně hostujících byl faulován Lukáš Mihálik a neoblomný sudí Klečák nařídil "pentli" pro domácí. Nepsané pravidlo, když faulovaný hráč penaltu nekope, nechal v zapovězení. Rozběhl se a s přehledem stanovil z pokutového kopu konečný stav utkání 3:0. Zápas tedy ovládli domácí zaslouženě. Když by se po zápase člověk podíval na dresy hráčů, říkal by si, že hráči nebyli na fotbale, nýbrž byli jako vojáci na nějakém cvičení.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Martínkovice
Jitka Látrová - trenérka domácích: Za dnešní výkon musím všechny kluky moc pochválit! Na to na jakém hráli terénu, to bylo super. Děkuji klukům, dobrý výkon.

Sokol Křinice
Josef Fajstl - trenér hostů: Bohužel jsme dnešní utkání nezvládli. Hráči postupem času přestali plnit pokyny a dělali zbytečné chyby. Škoda je i neproměněných šancí. Snad se polepšíme.



Sestavy


Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - P. Semenský [-] , P. Brožek [-] , A. Ticháček [-] , J. Kindl [-] - J. Uždil [-] (53. Z. Látr [-] ) , L. Mihálik [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] - J. Uždil [-] (85. J. Kollert [-] ) , M. Jordán [-] (88. J. Uždil [-] ) -

Sokol Křinice
R. Vít [-] - V. Dekoj [-] , J. Kovač [-] (80. M. Uždil [-] ) , N. Ben [-] (75. P. Balcar [-] ) , T. Plný [-] , L. Harviš [-] , J. Cvrček [-] (46. M. Dvořáček [-] ) , A. Marcin [-] (46. M. Adamov [-] ) , J. Roman [-] (46. M. Vinš [-] ) , P. Rosa [-] , L. Kalous [-]

ŽK: 65. M. Adamov , 75. V. Dekoj .
Místo: Sokol Martínkovice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klečák Marek - SCHÄRFER David, LÁTR Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.