1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 15:00

11.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Otovicích se body dělily rovným dílem


Branky


0

V Otovících se odehrálo další utkání OS na Náchodsku. V 11. kole přijeli na půdu Otovic hráči rezervy Lokomotivy Meziměstí. Oba týmy si body rozdělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle byla vyrovnaná

Do prvního poločasu vstoupily Otovice i Lokomotiva z Meziměstí velmi aktivně, hráči byli zdravě agresivní a míč si posílali krásně po zemi, zkrátka podle slov aktérů se na to dalo koukat. V 16.minutě se domácí ujali vedení, po krásné "české" uličce se řítil zcela osamocený Tomáš Hrnčíř na bránu a gólmana Romana Hampla překonal krásným lobem. Po gólo měli více ze hry hosté z Meziměstí, několikrát ohrozili zaskakujícícho brankáře domácích Vogela. Dvě minuty před koncem se přeci jen dočkali. Po rohovém kopu srovnal Libor Janata. Do šaten tedy odcházeli oba týmy smírně. 

Otovice měly namále

 V druhém poločase se hrálo většinou na půlce domácích. Velmi aktivně útočili, ale Vogel byl proti. Občas se ukázali i domácí, do pár šancí se dostal střelec první branky Tomáš Hrnčíř, avšak své perfektní zakončení z první půle zopakovat nedokázal. Co se týče šancí, nepočetně jich měli také hosté, gól však nevstřelili. Dokonce zkušený střelec Petr Šprinc neproměnil pokutový kop, a tak zápas skončil shodně 1:1, pro Otovice velmi šťastně, pro hosty, kteří byli posíleni hráči z "A" týmu, zas tak moc ne, byli totiž daleko lepší. Kaňkou zápasu byla rozmíška v 88. minutě, kdy se postrkoval hostující Jiří Ptáček s domácím Tomášem Korityakem. Sudí Lokvenc rozhodl, že se Ptáček provinil nesportovně, a tak jej vyloučil. Domácí Korityak dostal kartónek žluté barvy. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Otovice
Luboš Kudláček - hráč domácích: První poločas jsme byli důstojným soupeřem, dokonce jsme se dostali do vedení. V druhém poločase jsme už byli bohužel horším celkem. Dnes jsme čekali na zázrak, ten ale bohužel nepřišel.




Sestavy


Sokol Otovice
P. Vogel [-] - M. Korityák [-] , T. Hrnčíř [-] , P. Franc [-] , P. Drechsel [-] , J. Kuchta [-] , J. Panchártek [-] (71. P. Motyčák [-] ) , V. Franc [-] , Z. Vacek [-] , L. Kudláček [-] , T. Korityák [-]

TJ Lokomotiva Meziměstí B
R. Hampl [-] - J. Ptáček [-] , J. Doležal [-] (79. D. Haluška [-] ) , A. Poliak [-] , J. Kubeček [-] , P. Šprinc [-] , J. Matusek [-] , L. Janata [-] , V. Smrček [-] (46. L. Bodlák [-] ) , A. Borůvka [-] (66. O. Slovák [-] ) , V. Mareš [-]

ŽK: 62. J. Kuchta , 88. T. Korityák , 90. L. Kudláček . ČK: 88. J. Ptáček .
Místo: Sokol Otovice. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - SALFICKÝ Ondřej (N), HROMAS Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.