3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 17:00

11.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí otočili zápas nad druhým celkem soutěže


Branky


0

Zábrodí hostilo v 11. kole druhý celek soutěže Božanov. I když hosté vedli, domácí se vzchopili a zápas otočili ke svému prospěchu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči předváděli velmi kvalitní podívanou

Navzdory nepříznivému počasí, se první půle odehrála ve velmi vysokém tempu. Hře obou celků nechyběly kombinace, šance, nebezpečné útoky. Jednu velkou šanci měl domácí Jakub Hanuš, kterého božanovský gólman Skřivánek famózně vychytal. Štěstí stálo i při brankářovi domácích Romanu Rainetovi. Božanovští totiž rozehráli rohový kop, který zakončoval Novotný, avšak Raineta zastoupil u tyče na čáře domácí Balcar. Ve 43. minutě se po sérii hlaviček dostal k míči nejlepší střelec soutěže David Bažout a nůžkami poslal Božanov do vedení. První poločas skončil lépe pro hráče z Božanova.

Skvělý obrat domácích

Domácí si v kabině řekli, že to jen tak nenechají a že svoji hru zlepší, naopak božanovští předvedli velmi špatný poločas. Zábrodští drželi balon, všude byli dřív a byli běhavější. A to vše přineslo své ovoce. V 52. minutě se předvedla posila domácích Petr Sodomka. Povedenou střelou srovnal stav utkání. O pár minut později dal vedení domácím Michal Vojtěch, jeho střelu z dálky nechytil v druhém poločase nejistý Skřivánek. Za stavu 2:1 nastala kuriózní situace, kdy odpískanou penaltu pro hosty nakonec rozhodčí Žák odvolal. V 66. minutě přidal svůj druhý gól Sodomka, tímto gólem zpečetil konečný stav utkání - 3:1. Do konce zápasu měli hosté pár šancí, ale brankář Rainet je všechny spolehlivě chytil. Zápas tedy skončil výhrou domácích!



Ohlasy k zápasu


Sokol Zábrodí
Roman Rainet - brankář domících: Za bojovnost ve druhé půli jsme si zápas rozhodně zasloužili vyhrát. Soupeři patří velký dík za odehrání zápasu férovým způsobem i za těchto podmínek.

Sokol Božanov
Ervín Wilke - kapitán hostujících: Dnes jsme odehráli dva rozdílné poločasy. V prvním to ještě šlo, ale ten druhý byl katastrofa. Připadalo mi, že jsme celý zápas působili ustrašeně a možná proto, si ze Zábrodí nevezeme žádné body.



Sestavy


Sokol Zábrodí
R. Rainet [-] - P. Sodomka [-] , J. Čejchan [-] , J. Hanuš [-] , M. Balcar [-] (75. M. Štěpánek [-] ) , M. Vojtěch [-] , M. Bořek [-] , O. Frinta [-] , P. Kaválek [-] , A. Pavlát [-] , K. Novák [-]

Sokol Božanov
J. Skřivánek [-] - M. Svědík [-] , E. Wilke [-] , D. Hypšman [-] , R. Kratochvíl [-] , D. Bažout [-] , P. Klement [-] , P. Novotný [-] , T. Klicpera [-] , M. Bakeš [-] (70. J. Kotrnec [-] ) , P. Chotěborský [-]

Místo: Sokol Zábrodí. Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - TŮMA Lukáš, GAGO Vratislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.