4:6
(2:2)
5. P. Matějka
31. P. Brožek
54. J. Kindl (p.)
58. J. Uždil
73. J. Kindl (p.)
88. J. Kindl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

10.kolo, Královéhradecký | Náchod | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka jak na Divokém západě


Branky


14. P. Šolc (p.) , 19. P. Šolc , 49. J. Ptáček , 78. J. Ptáček - 5. P. Matějka , 31. P. Brožek , 54. J. Kindl (p.) , 58. J. Uždil , 73. J. Kindl (p.) , 88. J. Kindl (p.)
0

Svůj poslední zápas na podzim odehrály i celky Meziměstí "B" a Martínkovic. Diváci se rozhodněv tomto zápase nenudili, padlo totiž 10 gólů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nahoru dolů

Zápas začal velmi aktivně, Martínkovice to potvrdily brankou už v 5. minutě, kdy se po centru hlavou trefil Petr Matějka. O pár minut později zahrávali domácí pokutový kop, který proměnil Petr Šolc. V 19. minutě přidali další gól, tentokrát krásnou přihrávkou za obranu poslal Petr Šprinc svého jmenovce Šolce do šance, kterou zakončil chladnokrevně. Martínkovice ale ještě do poločasu srovnaly. Kindl trefil obránce domácích, od kterého se to odrazilo k Brožkovi, který samostatným nájezdem dorovnal skóre na 2:2. Na domácich byla znát vytíženost opor, které ráno hráli za "A" tým v Červeném Kostelci (Šprinc, Šolc...), přesto ale hráli s Martínkovice fotbal "nahoru dolů", zkrátka nuda na hřišti rozhodně nebyla. 

Penaltový hattrick Kindla

V jakém trendu zápas začal, tak také pokračoval a začínal. Hned ze začátku se trefil domácí Ptáček, který propálil vše, co mu stálo v cestě. O 5 minut později kopali hosté první dnešní penaltu, po ruce ve vápně, ji proměnil Jakub Kindl. Obrat zařídil za malou chvíli Pepa Uždil. Na 3:5 pro hosty, po snaze Borůvky odkopnout míč, se pískala jasná penalta, kterou zase proměnil Kindl. Na chvíli se brankostroj zastavil, tempo ale zůstalo, blázinec pokračoval. V 78. minutě po úniku přidal svůj druhý gól v zápase Jirka Ptáček - 4:5. V 88. minutě se kopala poslední, v zápase čtvrtá, třetí hostů, penalta, které předcházel sporný pád. Penaltu s přehledem dal Kindl a dokončil tak velmi kuriózní hattrick. Velmi divoký zápas skončil 4:6 pro hosty.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Meziměstí B
Pavel Smrček - hráč domácích: Bohužel Ruprechtice už potřetí za sebou bez bodu.

Jiskra Martínkovice
Jan Uždil - hráč hostujícich: Velmi vypjatý a divoký zápas, který jsme dobře zvládli.



Sestavy


TJ Lokomotiva Meziměstí B
R. Hampl [-] - P. Šolc [-] (67. P. Khop [-] ) , P. Šprinc [-] , A. Poliak [-] , L. Janata [-] (46. A. Borůvka [-] ) , J. Kubeček [-] , J. Ptáček [-] , J. Matusek [-] , V. Smrček [-] , O. Slovák [-] (46. P. Smrček [-] ) , V. Mareš [-]

Jiskra Martínkovice
D. Matějka [-] - M. Jordán [-] , J. Uždil [-] (72. J. Uždil [-] ) , P. Brožek [-] , J. Liška [-] (81. J. Kollert [-] ) , J. Kindl [-] , L. Mihálik [-] , A. Ticháček [-] , O. Janek [-] , P. Matějka [-] , Z. Látr [-] (46. J. Uždil [-] )

ŽK: 72. P. Smrček , 75. A. Borůvka , 89. V. Mareš - 69. D. Matějka , 82. J. Uždil , 84. P. Matějka .
Hráči zápasu: J. Ptáček - J. Kindl .
Místo: Sokol Ruprechtice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lokvenc Pavel - ČEPEK Josef (N), LÁTR Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.